41 Бакалавър Програми в Финанси и банково дело 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финанси и банково дело
Области на обучение
  • Икономически изследвания (41)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Финанси и банково дело

    Повечето хора искат да правят интелигентни решения, когато става въпрос за техните финанси. Има конкретни принципи, които ви насочват хората към интелигентни инвестиции и финанси практики. Изкарва бакалавър по финанси и банково дело може да ви помогне да разберете по-добре как финансовите институции работа и как да спаси парите си разумно.

    Какво е бакалавър по финанси и банково дело? Този тип програма се фокусира върху изучаването на това как банките и другите финансови институции работят. Когато се комбинира с други общи изисквания за образование с обучение институция, този тип бакалавърска степен отнема около четири години, за да завърши. В допълнение към общите курсове, основни курсове могат да се фокусират върху банкови принципи, кредити, обработване инвестиции, инвестиционни разпоредби и принципи на финансови услуги. Много предмети могат да са изцяло достъпни онлайн за дистанционно обучаващите се.

    Научаването на повече за интелигентните финансиране и банкови практики е добра идея за почти всеки.Предимства на изкарваш бакалавърска степен по финанси и банково дело, включват възможността да разбере собствените си финанси по-добре, както и способността да помагат на другите правят информирани решения по отношение на спестяване и инвестиране.

    Цената на донесла такава бакалавърска степен варира в зависимост от това къде планирате да ходят на училище. Разходите могат да се различават в зависимост от това дали ще участва в групите си на територията на колежа или онлайн. За всички разходи, свързани с вашия финансите и банковото дело програма, изследвания на училището по ваш избор старателно.

    Завършили които печелят бакалавър по финанси и банково дело, може да намерите много различни позиции на тяхно разположение във финансовата индустрия, особено ако те планират да следваме по-високи степени. Такива възможности за кариера, могат да включват: корпоративните финанси, банков мениджър, мениджър на риска, бизнес мениджър, продажби, търговия, портфолио, сливания, придобивания и повече.

    Прилагането на финансите и банковото дело програма е толкова просто като отидеш на сайта на училището и подаване на заявление онлайн. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.