Keystone logo

27 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финанси и икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финанси и икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финанси и икономика

Бакалавърска степен е студент курс на обучение, който е дълъг, обикновено три до четири години с акцент върху определена област или област на интерес. Студентите обикновено прекарват първите две години завършени общи изисквания за образование, които могат да се превърнат в допълнителен незначително.

Може би се чудите, какво е бакалавър по финанси и икономика? Тази програма изследва теми като финансиране, международната търговия, икономическо планиране за корпорации с глобалните операции и международни парични среди. Курсова може да включва макроикономически принципи, Основи на бизнес финансите, стратегическото управление, инвестиции и управление на портфейла, и управленско счетоводство. Целта е студентите да се развиват концептуални решаване на проблеми, както като индивиди и като част от екип, който се комбинират математически техники с икономическата интуиция.

Предимства на изкарва финанси и икономика бакалавърска степен включва усъвършенстване на устни и писмени комуникационни умения, развиване на запалените организационни и лидерски умения, и култивиране на междуличностните отношения. Той може да бъде трамплин към нова финанси или икономика кариера или да осигури начин за напредък в текущата работа.

Разходи за програми бакалавърска степен се различават между училища, страни, и дължини на програмата. Бъдещите студенти са насърчавани да се свържете с признания офиса на съоръжението с програмата, че интересите им да се определи свързаните с такси.

Кариери за финанси и икономика завършилите могат да обхващат различни количествени, изследователски водената индустрии, като например банкиране, корпоративни финанси, застраховане и ипотечни фирми, държавни агенции, образование, бизнес и частни инвестиционни компании.Някои хора намират работа като учени от данни, инвестиционни банкери, финансови анализатори, данъчни съставителите, статистици, консултанти по управление, недвижими имоти оценители, мениджъри средства, както и количествените анализатори. Други могат да решат да продължат образованието си чрез прилагане на своите бакалавърски изследвания към завършил програма.

Международните институции предлагат дистанционно обучение модули, за да се улеснят записването и на потребностите на активни професионалисти. За да се намерят най-подходящия училище за вас, потърсете вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.