Keystone logo

14 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Икономика Финансова икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Финансова икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (14)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Икономика Финансова икономика

Бакалавър по финансова икономика предвижда редица задоволителни възможности за кариера за физически лица, които се интересуват от процесите на вземане на решения и теории, свързани с използването на икономически ресурси. Студентите, които печелят степен финансовата икономика могат да работят като анализатори, търговци, инвеститори или банкери.

Един потенциален студент може да попитам, какво е бакалавър по финансова икономика? Това бакалавърска степен е четиригодишна програма за предназначени за подготовка на ученици за професии в света на финансите. Програмата включва изучаването на икономическите теории, модели и системи, както и кредит, дълг, както и други фактори, които купуването на въздействието и продажба. Ще бъдат изготвени Студентите, които изберат тази област на обучение за по-ниски длъжности в редица икономически арени, включително държавни и международни пазари.

Този курс на обучение е от полза и за студенти, които искат да се подготвят за кариера, заверки и висше образование в областта на икономиката.Фокусът е различен и може да се съсредоточи и върху финансите публичния или частния сектор, паричните пазари и икономическо развитие. Учениците научават за събиране и анализиране на данни и оценка на икономическите въпроси.

Всяка институция по целия свят има свои регистрация, обучение и такси графици, които се прилагат за разходите за образование. Лицата, които искат да печелят степен финансовата икономика трябва да се свържете с институциите, в които може да искате да се запишете за да научите повече за спецификата на този курс на обучение.

Едно лице със степен бакалавър по финансова икономика може да имате възможност да въведете няколко различни пътища за кариера. Финансов анализатор е една от многото възможности. Тези специалисти оценяват инвестиционните възможности и производителност, както и да предоставят информация и консултации на физически лица или фирми, които искат да вземат инвестиционни решения. Нефинансови фирми също предоставят възможности за заетост с позиции като администратори на пенсионни фондове и финансови счетоводители.Много обществени и частни агенции да предоставят възможности за напреднали изследвания и сертификати, докато заетите.

Всеки, който се интересува от една степен в сектора на икономиката трябва да започне чрез проучване образователни възможности. Нашата богата база данни предоставя информация за широк спектър от образователни и географски перспективи. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.