Keystone logo

19 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финансова математика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финансова математика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (19)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финансова математика

Изкарва бакалавър по Финансова математика е идеална възможност за мотивирани хора, които се интересуват в комбинацията от математика, статистика, финансов анализ и икономически теории. Това се сфера позволява на завършилите да изследват инвестиции, управление на риска и поведение.

Едно лице с интерес към програми по математика степен често иска да знае, какво е бакалавър по Финансова математика? Финансова математика намира растящо, която изисква познания на един все по-техническо естество. Обучението включва математически, изчислителна, бизнес и икономически изследвания. Студентите, които завършват тази бакалавърска програма степен са готови да започнат кариера в правителството, маркетинг, финанси и повече.

Класовете, които изпълняват програмата финансова математика степен подготвят студентите за кариера или висше образование. Опции за степен фокус могат да включват статистика и анализ на данни.Курсовете задълбочения предоставят възможности за учениците да идентифицират личните способности и развиват на степента на владеене рамките избраната от тях област на обучение.

Националните и международните институции имат различни разходи за курсовете си, и суми варират в широки граници. Едно лице интерес да кандидатстват за въвеждане на програма за финансова математика степен трябва да се свържете с конкретните институции да научат съответните разходи.

След приключване на програмата бакалавърска степен финансовата математика, човек може да бъде в състояние да си намерят работа като анализатор, управление на риска, моделиер, статистик и анализатор на данни в няколко области. Те могат да включват арени като Wall Street, федералното правителство, маркетинг или здравни грижи, за да назовем само няколко. Всъщност, почти всяка област се нуждае статистици и анализатори на данни. Например, в селското стопанство, статистици може да анализира резултатите от експерименти, растителни или тълкуват данните.

Нашата богата база данни дава отправна точка за тези, които се интересуват от придобиване на висше образование по финансовата математика. Има много образователни и географски възможности, които го правят удобен за задаване на процеса в движение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.