Keystone logo

8 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финансово планиране 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финансово планиране
Области на обучение
  • Икономически изследвания (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финансово планиране

Повечето хора, които работят на пълно работно време се опитват да заделят пари за пенсиониране. Чрез печелите бакалавър по финансово планиране, можете да помогнете на всички видове хора създават стабилни финансово бъдеще за себе си след пенсионирането.

Какво е бакалавър по финансово планиране? Тази степен програма се фокусира върху основните принципи на финансиране и успешни инвестиционни стратегии. Учениците научават как да се планира за финансово стабилно бъдеще. Курсове склонни да се фокусират върху основните принципи на финансиране и инвестиции, както и данъчното облагане, имоти планиране, планиране на пенсиониране, анализ на финансовите отчети, управление на риска и повече. Проучванията обикновено отнема около четири години, за да завърши, и много специалности може да бъде попълнен онлайн.

Има няколко ползи за да научите повече за финансово планиране, включително да могат да управляват по-добре личните си финансово бъдеще.Планиране за пенсиониране и по-огромна част от живота, и с тази степен, ти се да помогне на другите да правят интелигентни финансови решения за бъдещето.

Разходите за спечелване на бакалавърска степен по финансово планиране варира в широки граници в зависимост от институцията, която приема програмата и продължителността на обучение. На заниманията си на територията на колежа може да дойде с различна цена от лекуващия класове онлайн. За да научите повече за всички разходи, свързани с вашата програма, вие ще трябва да изследвания на училището по ваш избор внимателно.

В по-голямата си част, спечелил бакалавър по финансово планиране се класира на завършилите да станат финансови плановици, при условие че те бъдат сертифицирани, за да стане сертифициран финансов Planner (ОПОР). Този тип работа се очаква да има растеж по-бързо от средното за страната в САЩ през 2020 г. Възпитаниците на този тип програми могат също така да провежда следдипломно градуса за още по-висока плащат финансови позиции.

Тъй като много програми за финансово планиране са достъпни напълно онлайн, че е лесно да се попълнят и подадат заявления по интернет. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.