Keystone logo

8 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финансов анализ 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финансов анализ
Области на обучение
  • Икономически изследвания (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финансов анализ

Един студент програма е три до четири-годишен курс на обучение в дадена област. Половината от курсовата работа е обикновено посветени на общото образование, като наука, геологията, и математика. Студентите са изложени на различни класове либерални изкуства, което им позволява да добавите малка тяхната степен, ако е необходимо.

Може би се чудите, какво е бакалавър по финансов анализ? Тази програма подготвя студенти с по-специфични умения в икономически и финансов анализ, ги обзавеждане с солидна основа за това как работят икономики и пазари. Целта е осигуряване на завършилите със солидна разбиране на търговския бизнес средата. Курсова варира, но повечето програми включват курсове по корпоративни финанси, макроикономика, лично богатство управление, както и компютърно моделиране.

бакалавърски степени предлагат на студентите много професионални и лични облаги.В допълнение към увеличаване на заплатите, повечето студенти са склонни да развиват изключително устна и писмена комуникация, междуличностни таланти, и организационни умения.

Разходите, свързани с спечелил бакалавърска степен се различават в зависимост, наред с други фактори, на местоположението на институцията. Учениците трябва да се свържат с конкретни училища, които ги интересуват, за да се определи записвания такси и разходи за обучение.

Получаването на бакалавърска степен в финансов анализ може да отвори вратата за много пътища за кариера в инвестиционното банкиране, икономика, счетоводство, финансово планиране и повече. Някои завършилите предоставят съвети за бизнес за увеличаване на печалбите и намаляване на експозициите към финансови рискове. Други помогнат за дялово клиенти растат техните инвестиционни портфейли. Мнозина избират да станат политически съветници, подпомагане на правителствени агенции да направят по-добър избор за работни места, икономиката, обществения транспорт, или жилища.Студентите могат да изберат да се ускори кариерата си, като стане счетоводител, одитор, или борсов посредник.

Много международни възможности и интернет-базирани програми, който да осигури гъвкави и удобни класове, които побират по-активни живота на заети професионалисти. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.