Keystone logo

6 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финансово инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финансово инженерство
Области на обучение
  • Икономически изследвания (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финансово инженерство

Програма за бакалавърска оборудва студенти с добре закръглени на висшето образование в определена област. Две от четирите години на обучение се фокусира върху либерални курсова изкуства, като например английски, науката и математиката.

Какво е бакалавър по финансов инженеринг? Тази програма предвижда студенти с опит в решаването на сложни икономически проблеми в множество дисциплини, като например банкови, правителствени агенции, и инженеринг. Използвайки принципите на приложната математика, програмата предоставя на студентите с по-задълбочени познания на финансов инженеринг, като безпроблемно интегриране на изследвания от различни допълващи се области, за да се създаде динамична курс на обучение. Курсова обикновено включва решение моделиране, корпоративни финанси, статистика, компютърни науки, и иконометрия.

Получаването на бакалавърска степен може да доведе до повишен потенциал напредък заплата или кариера.Студентите получават много професионални и лични облаги, като решаване на проблеми, вземане на решения, и междуличностни комуникационни умения.

Разходите за академични степени варират в зависимост от продължителността на програмата, местоположението, и училището. Ако се интересувате от определена институция, трябва да се свържете с офиса на признания и да поиска повече информация за обучение и записване такси. Стипендии могат да бъдат на разположение, за да компенсира някои разходи.

Завършилите тази програма може да се намери ярка перспектива за кариера в тази бързо развиваща се индустрия. Студентите могат да открият огромно количество флуидност в кариерата финансов сектор, използващи техните умения, като например количествени разработчици, мениджъри на хедж фондове в портфейла, инвестиционни банкери, и алгоритмични търговци. Тези, които се интересуват от обществения ред може да помисли за работа за правителствени агенции, разработване на федерални и държавни финансови политики или провеждане на изследвания. Някои избират да следват напреднал завършил степен.

Разнообразие от международни възможности съществуват за бакалавърски специалности. Онлайн програми са един гъвкав и удобен начин да започнете, особено за тези в отдалечени райони с ограничен достъп до съоръжение. За повече информация, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.