Keystone logo

1 Бакалавър Програми в Управленски науки Програми за действащи мениджъри Финансов контрол 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Управленски науки
  • Програми за действащи мениджъри
  • Финансов контрол
Области на обучение
  • Управленски науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Управленски науки Програми за действащи мениджъри Финансов контрол

степен програма бакалавърската представлява най-високо ниво бакалавърска степен или сертифициране, предлагани в повечето области. По принцип се приема за една от две причини: или студентът търси кариера в областта и желае да го въведете с цялостен фон познания за историята и знания база на полето, или ученикът се стреми да завърши бакалавърска степен като част от по-голям стремеж за завършил степен.

Какво е бакалавър в Executive финансите? Той е студент програма, специално предназначена да насочва студентите, които искат да навлязат в света на бизнеса в изпълнителната роли, като им предоставя финансови познания, предназначена за повишаване на способността им да вземат разумни решения, които ръководят фирми към максимална доходност. Това обикновено отнема четири до пет години на редовно обучение, за да завърши, и той включва както общи бизнес курсове като управление и специфични курсове по финанси от гледна точка на работни кадри.

Ползите от изкарва бакалавър в Executive финансите са по-добра подготовка за финансова вземане на решения на корпоративно ниво и по-специално обучение по лидерство и изпълнителни функции, отколкото човек би намират в общ бизнес степен.

Разходите за степен се различават доста в зависимост от местоположението и структурата на институцията, но като цяло, те съответстват на разходите за посещаване на училище за други програми. Консултирайте основни учебни профили перспективни училища "за повече информация.

Студентите, които са получили бакалавърска в Executive финансите са склонни да работят в корпоративни позиции, влизащи в работната сила в изпълнителната роли или в роли, предназначени да наставляват едно към едно евентуално изпълнителен разположение. Те също работят в консултантски позиции, предлагаща извън поглед към фирми, които се нуждаят от насоки със своите финанси.

Онлайн програми бакалавърска степен в изпълнителната финансите са широко достъпни от същите училища, които предлагат на своите алтернативи в седалка.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.