Keystone logo

51 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финансов мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финансов мениджмънт
Области на обучение
  • Икономически изследвания (51)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Финансов мениджмънт

За някои хора, това може да изглежда като сбъдната мечта да бъде поставен начело на парите на други хора. Със степен бакалавър по Финансов мениджмънт, можете да помогнете на другите да се движите в сферите на финансовите инвестиции по целия свят.

Какво е бакалавър по финансов мениджмънт? Този курс на обучение се фокусира върху техники за ефективно управление на финанси, често те се прилагат към бизнеса. Теми често включват счетоводство, управление на риска, международните финанси, капиталови пазари, микроикономика, макроикономика и повече. Повечето програми, когато се комбинира с общите изисквания за образование с обучение институция, отнеме около четири години или осем семестъра, за да завършите. Много специалности могат да бъдат на разположение изцяло онлайн от някои образователни институции.

Има много предимства да печелите бакалавърска степен по финансов мениджмънт. Можете да използвате полезни съвети и техники, които научаваш да мъдро да управлявате вашите собствени инвестиции.Завършване на вашата курсова също е чудесен начин да работят за постигане Завършил степен. Много класове са на разположение онлайн, както и, което прави тази програма идеален за студенти, които се нуждаят от възможности за дистанционно обучение.

Колко струва да си изкарваш бакалавърска степен зависи от институцията и колко време ви отнема да го спечелиш. На заниманията си онлайн в сравнение с територията на колежа може да повлияе на крайната цена. Изследователска програма по ваш избор на напълно да се разбере какво струва трябва да се помисли преди да се приложи.

Изкарва бакалавър по Финансов мениджмънт може да доведе до много успешна, доходна кариера в много случаи. Завършилите могат да се класират за позиции като финансови мениджъри, одитори, финансови консултанти и инвестиционни анализатори. Финансовите мениджъри често имат шестцифрени годишни доходи средно. С малко повече учи, завършили дори може да се класират за по-добре платени позиции с по-голяма отговорност.

Бъдещите студенти обикновено могат да кандидатстват онлайн до институцията по техен избор. Може да се наложи да бъдат завършени преди получаване на пълно приемане на програма Някои предпоставка курсове. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.