Keystone logo

11 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Данъчно облагане 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Икономически изследвания
 • Данъчно облагане
Области на обучение
 • Икономически изследвания (11)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Икономически изследвания Данъчно облагане

  Бакалавърска степен е нормално завършен за четири години. Въпреки това, в зависимост от училището и района на проучване, може да отнеме между три и пет години. Това бакалавърска степен обикновено е спечелил преди магистърска степен.

  Какво е бакалавър по данъчно облагане? Тази степен обикновено е една специалност в рамките на счетоводна програма и се фокусира върху подготовката на специалисти в данъчна подготовка. Общи курсове по счетоводство са взети, включително и финансово счетоводство, управленско счетоводство, международен бизнес право, мениджмънт, организационно поведение и маркетинг. Данъчни специфични курсове също са акцент и могат да включват федералното данъчно облагане на доходите, данъчно облагане на предприятията и анализ финансово-декларация. Програми за цел да развие разбиране за управление на данъчен за бизнеса, така и за физически лица. Важно е да се отбележи, обаче, че поради сложността на данъчните закони, повечето студенти избират да се концентрира само върху една област.

  Ползите от завършване на програма за облагане включват способността да се работи в данъчната подготовка или да започнат свой собствен бизнес като данък заготвителя. Вие сте в състояние да компетентно завърши необходимите форми за различни клиенти, като се гарантира правилното им спазване на данъчните си задължения.

  Цената на програмата е трудно да се прецени, поради разлики в програми и училища. Най-добрият начин да разберете вашите вероятните разходи е да се свържете с офиса на финансовата помощ в избрания от Вас училище.

  Завършилите програмата са подготвени да работят като данъчни счетоводители и да седне за всяко необходимо лицензиране. Учениците също могат да работят като данъчни съставителите. Заетостта може да бъде намерен с правителството или частни работодатели. Това включва работа в собствения си бизнес данъчно-препарат или работещи за компанията данъчно-подготовка. Освен това, ако не сте готови да работят в финансов отдел на компанията.Общи опции за кариера за завършилите степен програма за облагане бакалавърска също включват одитор и данъчен адвокат, въпреки че трябва да се отбележи, че се превръща в адвокат изисква допълнително образование.

  Ако сте заинтересовани в подпомагането на хората се ориентират по-често обърква света на данъчно облагане, а след бакалавърска степен по данъчно облагане може да бъде за вас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.