Keystone logo

14 Бакалавър Програми в Сценични изкуства Танци Хореография 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Сценични изкуства
  • Танци
  • Хореография
Области на обучение
  • Сценични изкуства (14)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Сценични изкуства Танци Хореография

Изкарва бакалавър по танцово е една чудесна възможност за студентите, които имат на сценичните изкуства. Студентите печелят тази степен може да се развие тяхната интелектуална и физическа потенциал в танц, както и да дават възможност за работа в различни художествени посоки.

Студентите обикновено питат: "Какво е бакалавър по танцово?" Тя е едновременно физическа и академично изследване на изпълнение, хореография и артистичност. Чрез спечелил тази степен, студентите се насочват към по-добро познаване на танца чрез фокусиране върху физическите, техническите, комуникативни и художествени аспекти на занаята. Знанията на студентите се стимулира с разбирането на социално-историческия контекст, в който хореография и изпълнение са създадени и с опит. Програмата също така насърчава студентите с уменията и знанията на писмените и визуалните изкуства, който може да ги насърчи към художествено представяне.

Тези проучвания са особено полезни за учениците, които искат да се научат на по-високо ниво на образование и напредък на кариерата си в изпълнителското изкуство. Студентите могат да подобрят своите знания и опит в областта на хореографията. Курсовете са различни, но се фокусират предимно върху управление на изпълнението, импровизация, хореография и техника класове в различни художествени стилове.

Тъй като тази програма се предлага от различни училища по света, разходи за регистрация и такса за курс варира в зависимост от институцията и страната. Заинтересованите студенти трябва да се свържат специфични институции, за да научите повече.

След студенти печелят тази степен, те могат да си намерят работа в няколко области, включително стане администратор или учител по танци. Те също могат да си намерят работа като анализатор на движение, историк и изследовател, фитнес инструктор, професионален танцьор, хореограф и режисьор на танцова компания.Възпитаник може дори да си намерят работа като терапевт за танцьорки или като разработчик в общността изкуства.

Студентите, интересуващи се в областта на изследване трябва да започне от предприемане на необходимите стъпки към получаване на степента им на изпълнителското изкуство. С курсове, предлагани онлайн, така и на територията на колежа, както и на непълно работно време и на пълен работен ден, учениците могат да намерят гъвкавост за тяхното график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.