Keystone logo

110 Бакалавър Програми в Туризъм и хотелиерство Хотелски услуги Хотелиерски мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Туризъм и хотелиерство
  • Хотелски услуги
  • Хотелиерски мениджмънт
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (110)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Туризъм и хотелиерство Хотелски услуги Хотелиерски мениджмънт

Смятан за бакалавърска степен, бакалавърска степен се дава от висши учебни заведения като колежи и университети. Тази степен е основно ниво на обучение, преди да се премине към по-високи степени на магистърска и докторска степен. Този курс на обучение може да отнеме само три години или до седем.

Какво е бакалавър в хотелиерството? Този тип степен обикновено се фокусира върху управленския аспект на гостоприемството. Курсовете обхващат както академичната теория, така и професионалната практика. Курсовете по академична теория могат да включват финансиране, счетоводство, маркетинг, управление и професионално развитие. Практическите курсове могат да обхващат планиране на събития, хотелски операции и управление и операции с храни и напитки. Студентите могат да предприемат конкретни концентрации в хотелиерството, международното управление на вината и напитките или да увеличат печалбата си на електронния пазар.

Ползите от бакалавърска степен по гостоприемство могат да обхванат всички области на живота. Обучението по мениджмънт може да внуши полезни лидерски умения. Възможността да се проследяват финансите и да се планират сложни събития може да се превежда и в други области на работа.

Разходите за този тип степен се различават значително. Дължината на програмата, финансовата помощ и статута на пребиваване ще окажат влияние върху крайната цена.

Възможни възможности за кариера за тези, които имат бакалавърска степен по гостоприемство, могат да бъдат намерени по целия свят. Много от тези работни места може да са на ръководни и управленски длъжности поради естеството на образователните програми, които обикновено включват курсове за управление на специфични аспекти на индустрията на хотелиерството. Възможностите за работа включват специалист по събития, мениджър на обиколки, мениджър за обслужване на клиенти, мениджър за хотелиерството, спа мениджър и мениджър корпоративна комуникация

Бакалавърските степени се предлагат в колежи и университети по целия свят. Различните методи на обучение включват традиционни курсове в университета, както и онлайн програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.