Свържете се директно с училищата - Сравнете 1137 Бакалавър в Хуманитарни изследвания 2023

1137 Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания 2023

Преглед

Много завършили гимназията избират да получат бакалавърска степен, за да придобият по-критични знания по темата, което може да доведе до повече възможности за кариера. Бакалавърска степен обикновено отнема четири години, за да завърши.

Какво е бакалавърска степен по хуманитарни науки? Хуманитарните науки са мултидисциплинарно изследване на човешкото общество, история и култура. Тази широка област на обучение е набор от императивни курсове по теми като литература, история, театър, филм, изкуство, философия и религия. Въпреки че изследванията в хуманитарни науки включват изследване на многобройни предмети, те не включват курсове по математика или наука. Студентската програма в тази област обикновено изисква изучаване на чужд език и може да позволи на участниците в програмата да изберат концентрация. Много програми изискват завършване на теза и могат да предложат възможности за обучение в чужбина.

Тези, които изучават хуманитарни науки, често получават множество полезни умения, които могат да помогнат в почти всяка индустрия. Студентите обикновено са големи решаване на проблеми и комуникатори. Те също така могат да развият умение за критично мислене

Различни характеристики могат да повлияят върху общите разходи за придобиване на бакалавърска степен. Видът институция, която предлага степента, продължителността на образователната програма и местоположението на училището влияят върху цената на бакалавърската степен.

Повечето работодатели търсят най-квалифицирания кандидат с подходящо образование. В областта на хуманитарните науки се предлага голямо разнообразие от възможности за кариера за кандидатите със степен. Тези възможни кариери обхващат множество отрасли като образованието, бизнеса и социалните услуги. Завършилите могат да заемат длъжности като учители, журналисти, писатели, езикови преводачи, художници и социални работници, само за да назоват няколко възможности.

С разнообразие от училища, предлагащи бакалавърски степени по целия свят, учените могат да изберат да учат в страната или в чужбина. Някои дори могат да преследват курс от дома с онлайн курсове. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Хуманитарни изследвания
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (1137)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение