Keystone logo

0 Бакалавър Програми в Науки за живота Градинарство Цветарство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Науки за живота
  • Градинарство
Области на обучение
  • Науки за живота (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Бакалавър Програми в Науки за живота Градинарство Цветарство

Нивото на бакалавър на образованието е всичко за получаване на основно разбиране на избрана област. А бакалавърска степен обикновено се изисква като предпоставка преди завършил степен може да бъде преследвана. След завършване на бакалавърска програма, завършилите могат да избират дали да продължат образованието си или да влязат в работната среда.

Какво е бакалавър по Цветари? В областта на флористика се занимава с обработка, грижите, подредбата, и търговията на цветя. Цветари програми обикновено включват елементи от всички тези области, но не е задължително растеж цвете. Докато бакалавърски програми в цветя могат да бъдат сравнително ниско ниво, това е обикновено най-много образование, както е необходимо, за да се превърне в цветар. Проучване цветя също е много по-конкретно фокусирани област на експертиза. Много студенти ще избират да учат бизнес заедно с цветя, така че те могат да стартират свой собствен магазин за цветя.

Голямо предимство, че студенти, които учат цветя насладят е как специфичен тази област е, като студенти няма да бъдат принудени да поемат ненужни курсове. Уменията за цветя организиране поуки ще помогнат в намирането на повече и по-високо платени работни места в областта.

Както и всяка друга програма за висше образование, сумата струва да печелят бакалавърска в Цветари варира в зависимост от конкретната програма, която изберете. Придобиване на повече информация за училището, продължителност на обучението, и по-широки образователни стандарти за страната ще разкрие какво трябва да очакваме да плащат в обучение и такси.

Най-честата заданието, което може да се постигне с бакалавърска в Цветари е цветар. Въпреки това, има много различни видове цветарите. Някои избират да управляват свой собствен магазин за цветя, докато други ще работят със съществуващ магазин за цветя. Много магазини за хранителни или универсални магазини имат свои собствени цветя отдел, в който работят цветарите за повече заплащане. Освен това е възможно да се работи в цветя на едро.

Ако сте заинтересувани да станете цветар, започват обучението си. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.