Keystone logo

71 Бакалавър Програми в Правни науки Общи правни изследвания Правни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (71)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Правни науки Общи правни изследвания Правни науки

Бакалавърска степен "и е програма за обучение, която позволява на хората да се научат по-задълбочено за конкретна област на интерес, докато набира общи познания в много други области на изследване. Това е след завършване на средно образование, които обикновено се предлагат на университетите.

A Бакалавър по право е една програма, която може да бъде точно за тези, които се интересуват от правни въпроси. Какво е бакалавър по право? Този тип програма дава на студентите ценен правно основание за ползване на правната индустрия, или като предшественик на юридическия факултет. Студентите се обучават в много области на правото, включително имоти, договори, административно право, непозволено увреждане, и наказателната и гражданската процедура. Студентите често избират специализация на площ от проучване в рамките на програмата. Те могат да включват семейното право, Закон за здравето, по-големия закон, или международното право.

Когато учениците завършат бакалавърска програма по закон, те идват далеч с желано качество, че са законно съмишленици.Студентите разработват критично мислене и решаване на проблеми умения, които превръщат и в други професии. Те също така се научат стойността на написването добре и се използват ясни и честни логика.

Разходите, свързани с бакалавърска степен по право са различни в зависимост от много фактори, включително и на институцията, предлагаща програмата степен, площта на света, където се намира институцията, както и продължителността на класове. Студентите трябва винаги да знаят и разбират тяхната финансова отговорност преди записване.

Възпитаниците на тези програми не са ограничени до кариера в областта на правото. Един бизнес трябва да се справят с закони, където се намира той, толкова компании във всички сектори на икономиката желаят работници, които са обучени в правни въпроси. Въпреки това, много висшисти да продължат да преследват докторати на правото да се превърне адвокати. Допълнителни потенциални кариера включват Paralegal, правен чиновник, работник правна помощ, съдия, искове с малък материален рефер, и консултант.

Технология прави търсите и прилагане на училище онлайн по-лесно от всякога. За да кандидатствате онлайн, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.