Keystone logo

19 Бакалавър Програми в Педагогика Педагогика Преподаване на английски като чужд език 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Преподаване на английски като чужд език
Области на обучение
  • Педагогика (19)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Педагогика Педагогика Преподаване на английски като чужд език

Ако сте завършили средно образование и се чудите какво е следващото, можете да помислите за записване в бакалавърска степен. Тази степен е възможност да придобиете по-задълбочени познания за област, която ви интересува. Завършилите бакалавърска програма често са в по-голямо търсене на добри работни места. Той може да служи и като стъпало на магистърска степен.

Какво е бакалавър в TESOL? Стипендия в TESOL или преподаване на английски език на лектори на други езици подготвя завършилите да оценят методите на учене, да идентифицират характеристиките на езиковото придобиване и да прилагат стратегии за учене в практическото образование. Можете да вземете курсове по английски език, култура, езиково развитие и теория на езика. Училищата често предоставят възможности и за преподаване и наблюдение на ученици.

С бакалавър в TESOL можете да подобрите собствената си команда и познания по английски език. Други умения, които могат да придобият завършилите на TESOL, включват възможността да се анализира ситуацията и да се прилагат решения, умения, полезни за много работни места.

Разходите за бакалавър в TESOL ще зависят в голяма степен от избраното от вас училище, от местоположението му и от какви такси и такси той е наложил. Сравнете институциите, за да сте сигурни, че сте избрали този, който може да осигури образованието, от което се нуждаете.

С бакалавър в TESOL очевидната кариера е да бъдеш английски учител, но има и други възможности. Можете да станете програмист, бизнес консултант, мултимедиен специалист или библиотекар. В публичния сектор има работни места за социални работници и връзки с бежанците със степени TESOL. Публичните и частните училища се нуждаят от учители от TESOL, които да служат като езикови специалисти.

Има много места, в които можете да спечелите бакалавър в TESOL. Ако имате нужда от гъвкава опция, има онлайн курсове. Можете също така да посещавате училища в целия свят. Ако сте готови да направите първата стъпка, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.