11 Бакалавър Програми в Икономика на околната среда 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Икономика на околната среда
Области на обучение
  • Икономически изследвания (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Икономика на околната среда

    бакалавърски програми изискват три до четири години на пълно работно време курсова, с две години на обучение, посветени на либерални изкуства и общи класове образование. Степента е минималното ниво на образование, необходими за напреднала степен.

    Какво е бакалавър по екологична икономика? Фокусът на икономиката на околната среда се занимава с връзката между земните системи, икономиката и ограничена база на ресурсите. Проучванията се концентрират върху икономиката в рамките на по-широкия контекст на това, което знаем за света чрез науката и свързаните с тях дисциплини. Курсова е предимно количествен, центриране на статистика, математика и икономика. Като живот и физически упражнения науката дава възможност на учениците да избухне в по-специализирани области.

    Студентите печелят бакалавърска степен по икономика на околната среда също да имат много предимства в личен и професионален живот.Те включват преценка и вземане на решения, умения, критично мислене способности, както и управление на ресурсите, всички, които могат да бъдат от полза за различни кариери.

    Цената на спечелил бакалавърска степен варира в зависимост от страната на проучване, училището, както и продължителността на програмата. За да получите по-добро разбиране на таксите за обучение и за записване, свързани с програмата си на избор, се свържете с признания офиса на съоръжението предлагане на степента.

    Завършилите спечелил степен по икономика на околната среда могат да намерят възможности за професионално развитие в бързо развиваща се област от икономиката на околната среда в различни индустрии, включително правителствени агенции, организации с нестопанска цел, както и публичния и частния сектор. Някои професии включват маркетинг координатор, икономически анализатор, използването на земята за планиране, и консултантски позиции работещи като ръководител на проекта. Други могат да вземат решение да продължат обучението си в програма завършил училище в такива области като право, икономика, свързани с обществения ред, или администрация ресурси.

    Онлайн и международни програми са достъпни за хора с ограничен достъп до съоръжение или тези, които се нуждаят от по-голяма гъвкавост в процеса на обучение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.