King's Own Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Кинг собствен институт е институция на ниво висше образование намира в центъра на Сидни, Австралия и предлагане на висококачествени акредитирани специалности в областта Счетоводство, Бизнес и TESOL (Обучението по английски език за говорещи други езици,).

Носи името на един полк на британската армия, с която главният изпълнителен директор и декан се свързва като офицер обмен, Кингс собствен институт приема подобен дух и ценности с традиции и установена репутация за своята призната за развитие на успешни лидери.

Нашата инициали KOI има и второ значение, тъй като думата "Кои" в някои азиатски езици е див шаран. Кои е енергичен и може да плува срещу течението срещу течението. Според легендата, ако Кои успял катерене водопада в една точка, наречена Dragon Gate на Жълтата река, че ще се трансформира в дракон. Това показва постоянство в беда и силата на цел. Поради своята сила и решимост за преодоляване на препятствията, Кои представлява смелостта и способността за постигане на високи цели.

По същия начин, Кинг собствен институт (KOI) има за цел да бъде признат лидер като доставчик на обучение известен с отглеждането на нашите ученици в успешни кариери. Опитът на пътуването висшето образование може да бъде също толкова важно, колкото и самата квалификация.

Места

Сидни

Address
King's Own Institute,
Level 1, 31 Market Street

NSW 2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: