University of Canberra

Представление

Прочетете официалното описание

University of Canberra разполага с множество стипендии за международни студенти.

Всичко е за теб

University of Canberra е динамичен държавен университет, където вашето бъдеще е най-важно. Ние сме международно признати, класирани в първите 100 млади университета в света и имаме големи планове за вашето бъдеще.

Ние не се фокусираме само върху теорията на нещата, искаме да учим нашите ученици по начина, по който ще работят. Това е, което ние наричаме интегрирано обучение за работа и това е голяма причина, че нашите студенти са силно търсени и сред най-добре платените и най-работещи в Австралия.

Нашите курсове

С над 300 бакалавърски, следдипломни и изследователски степени, обхващащи 28 широки области на обучение, със сигурност ще има кариера, която да ви задоволи в UC.

Областите ни включват:

 • Счетоводство и управление
 • Вградена среда и дизайн
 • Комуникация и медии
 • Творческа и културна практика
 • образование
 • Правителство и политика
 • Здраве и спорт
 • Право и справедливост
 • Инженеринг, ИТ и данни
 • наука

Малко за нас

Учреден като университет през 1990 г., University of Canberra е спечелил репутацията си за производството на някои от най-работещите завършили в страната. Нашите ученици са в голямо търсене с работодатели в Австралия и по света.

Имаме разнообразна общност от повече от 17 500 студенти, 2500 служители и 78 000 възпитаници в над 105 държави.

Само на 10 минути от Канбера CBD и само на пет минути от центъра на Белконън, campus Bruce е разположен на 120 хектара живописен родния Буш.

Нашият лайфстайл кампус се върти около нашите кафенета, ресторанти, барове, шезлонги и тревни площи. Има редица професионални и социални клубове и общества и спортни екипи, в които да участват, както и редовни социални събития. Ние сме също така домът на ACT Brumbies, WNBL Canberra Capitals и множество професионални и елитни спортисти.

Университетът неотдавна подписа договори, позволяващи да се инвестират над 2 млрд. Долара в университета, включително и технологичен център и здравна квартира, в която има нашата собствена обществена болница. Така че идват и учат в един наистина иновативен университет, който пише своята собствена история.

Не можеш да дойдеш в Канбера? Вижте курсовете, предлагани от нашите партньори в Мелбърн, Сидни и Куинсланд.

Защо UC?

 1. Университетът е със седалище в Канбера, столицата на Австралия и седалището на федералното правителство и парламента на Австралия.
 2. University of Canberra е обявен за един от 100-те най-млади университета в света в престижното класиране на младите университети през 2017 г. Висшето образование (THE).
 3. University of Canberra е класиран в престижните "Топ 100 университети под 50-годишна възраст" в класацията за млади университети QS 2016-17.
 4. Нашите степени се съсредоточават върху развиването на умения за реалния свят, с акцент върху "Учене, интегрирано в работата" в учебната програма.
 5. Гъвкавите Pathways са достъпни за университета чрез University of Canberra Колидж.
 6. Коефициентът на заетост на университета в САЩ е 90% (над националната средно образование от 89%).
 7. Началните заплати на завършилите UC във всички области на обучение са средно 58 000 долара годишно (над националната средна средна стойност от 56 000 долара).
 8. UC има всички - таксите за обучение са умерени, размерите на класовете са малки, академичните стандарти са високи и нашите степени се зачитат по целия свят.

Места

Канбера

Address
Locked Bag 1,
University of Canberra

2601 Канбера, Австралийска столична територия, Австралия