Прочетете официалното описание

Университетът се стреми да играе първостепенна роля в развитието на науката и технологиите в областта на здравеопазването, като се фокусира върху четири области на проучване: здравни науки, хуманна медицина, психотерапия и консултиране и невроребилитация.

Нашата развиваща се гама от курсове, които се отличават с международната си перспектива, интердисциплинарен дизайн и акцент върху биомедицинското инженерство и здравната икономика, ще бъдат ценна добавка към курсовете, предлагани в австрийските държавни университети.

Екип от експерти от обществените сектори на висшето образование и здравеопазването формира консултативния съвет на университетската програма. Университетът привлича експерти от Виенския университет, Дунавския университет Кремс, Университета за приложни науки Кремс, Виенския технологичен университет, Долно австрийското болнично учреждение NÖ Landeskliniken-Holding и Университета в Базел.

Мисия

Бъдещето изисква нови перспективи за здравето. Трябва да се намерят решения на проблемите, причинени от нарастващото население, по-голямата продължителност на живота, нарастващите разходи и нарастващото търсене на висококвалифицирани експерти.

Виждаме себе си като пионер за иновации в образованието и научните изследвания в областта на медицината и здравните науки и катализатор за работа, който ще бъде от полза за обществото като цяло.

Като част от един революционен, холистичен подход, който вижда здравето като крайъгълен камък на физическото, умственото и духовното благосъстояние, събрахме четири дисциплини, които имат решаващо въздействие върху здравната политика - здравна наука, хуманна медицина, психотерапия и консултиране; невровъзпитание - под знамето на здравните науки. Курсове, специализирани в областта на биомедицинското инженерство и здравната икономика, са важна част от нашите образователни програми.

Силен акцент върху взаимосвързаните области на хуманната медицина, биомедицинското инженерство и икономиката на здравеопазването е друг аспект на нашата интегрираща, интердисциплинарна философия. Взаимодействието между тези три дисциплини отваря нови области на академично проучване и изследвания за здравни специалисти, които са в голямо търсене на международния пазар на труда.

Цели

Karl Landsteiner University of Health Sciences обучава следващото поколение здравни учени и лекари. Те ще бъдат пионери в нови области на научните изследвания и носители на флаг за междудисциплинарен подход към здравето и медицината. Те ще определят нови стандарти за профилактика, диагностика и лечение, както и изследвания за заболявания и заболявания от 21 век.

Студентските програми в областта на здравната наука, хуманната медицина, психотерапията и консултирането и невроребилитацията развиват умения за комуникация, професионализъм и решаване на проблеми. Нашата мрежа от партньорски болници в St. Pölten, Krems и Tulln ни дава възможност да осигурим на студентите висококачествено образование, ръководено от научни изследвания, както и да провеждаме първокласни клинични изследвания със силна международна репутация.

Биомедицинското инженерство и икономиката на здравеопазването са ключови области в университета Карл Ландстейнер. И двете теми са неразделна част от нашата най-съвременна учебна програма и съществени компоненти на нашите образователни програми и изследователски инициативи. Нашите възпитаници са в състояние да разберат последиците от иновациите в областта на биомедицинското инженерство и да се справят с предизвикателствата, поставени от здравната политика.

Нашите програми, базирани на търсенето, със силен международен фокус полагат основите за първокласно образование, нови професии, ценни изследвания и иновативен бизнес. Тази комбинация от своя страна дава на пациентите достъп до висококачествени здравни услуги, подкрепени от модерни преподавания, изследвания и технологии.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Karl Landsteiner University of Health Sciences

програма психология бакалавърската ориентиран модел на Болоня и отговаря на изискванията съгласно § 7, ал. 1 т.2 от Закона за австрийските Психолозите, 2013. Той съчетава ... [+]

програма психология бакалавърската ориентиран модел на Болоня и отговаря на изискванията съгласно § 7, ал. 1 т.2 от Закона за австрийските Психолозите, 2013.

Той съчетава психологични и психосоциални области на приложение на базата на научно-базирани практика. Студентите се обучават важните основи на емпирични изследвания. Те придобиват основни познания във всички основни клонове на психологията като развитие, социална, или невропсихология. Въз основа на тази основа се състои от теоретични знания, психологически умения за действие и ключови квалификации, за да се грижи за хората да бъдат доразвити, които са от особено значение за по-късно професионален живот.... [-]

Австрия Krems an der Donau
Октомври 2019
Немски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски