VATEL Andorra

Представление

Прочетете официалното описание

Бакалавърска степен по Международен хотелиерски мениджмънт, е в ход в Княжество Андора.
Андора е малка европейска страна, разположена в югозападната част на Европа в Пиренеите между Испания и Франция, само на 190 km от Барселона.
Той е вторият най-безопасната страна в света, която има повече слънчеви дни, за да се насладят на сезона сняг.
С икономика, основаваща се главно на туризма икономика и доскоро данъчен рай, се фокусира върху туризма и сняг планина, търговия и големи спортни и културни прояви представляват независима държава, юридически, демократична и социална чиято форма на управление е парламентарен ко-княжество.
Територията й е организирана в седем енории с общо население от 78,014 жители. Капиталът му е Андора ла Веля.

Неговата политическа система е парламентарна демокрация. Официален език е каталонски, който живее с испанците и в по-малка степен, френски и португалски.

Екипът на преподаване Vatel Тя се състои от активни професионалисти на хотел и туристическата индустрия, единственият начин да се гарантира, че нашите ученици да развият своите знания и умения в съответствие с нуждите на днешния сектора.

Vatel Ви предлага персонално внимание през целия период на проучване и малки работни екипи. обучение Vatel Андора То се извършва в много изключителни класни стаи, максимум 30 ученици в един клас.

На кого може да се отнасят до:

  • Ученици
  • II студенти колеж (професионално)
  • Ученици от Министерството на туризма и хотелиерството.
  • студенти
  • бъдещи професионалисти в управление и хотел туризъм

Това, което до:

Това обучение ви подготвя професионален и личен план, за да стане мениджър и директор на Международната хотелиерска и туризма сектор компании.
Програмите, предлагани може да покрие нуждите от обучение на международната хотелиерството и туризма, адаптирани към новите изисквания и изискванията на сектора.

Учебна програма бакалавърска степен по Международен хотелиерски мениджмънт в Испания, Барселона, Андора бакалавър по Международен хотелиерски мениджмънт преподава в Международно висше бизнес училище Hotel & мениджмънт в туризма Vatel на, дава квалифициран и престижен обучение, за да се превърне в голям професионален площ управление в хотелската индустрия и международен туризъм.

Бакалавърската преподава в Андора ще продължи три години и ще се проведе от четиринадесет месеца практика в целия свят (за предпочитане в страни, за да се подобри чужд език: английски, немски, китайски, испански и др.)

През втората година имаме програма за обмен (Марко Поло), където студентът може да изпълнява своите изследвания и практики в някоя от другите 40 училища Vatel в света се разпространява в Азия, Америка, Европа и Африка.
С този обмен година, студентите могат да открият една нова страна, адаптиране към нова култура и контрол на допълнителен чужд език.
Vatel Тя осигурява методология, която съчетава академична подготовка с намиране на работа през първата година, като се гарантира, че нашите студенти след дипломирането е напълно адаптирани към новите изисквания и изискванията на сектор непрекъснато расте и все по-конкурентен.

Трите ключови части на нашия образователен модел: специализация, приспособимост към пазара, и за развитие на знания и умения в една глобална среда.

Места

Андора ла Вела

Address
Андора ла Вела, Андора ла Вела, Андора

Париж

Address
Париж, Ил дьо Франс, Франция

Мадрид

Address
Calle Marqués de la Ensenada, 12,
28004 Мадрид, Мадридска общност, Испания