Прочетете официалното описание

Бакалавърска степен по Международен хотелиерски мениджмънт, е в ход в Княжество Андора.
Андора е малка европейска страна, разположена в югозападната част на Европа в Пиренеите между Испания и Франция, само на 190 km от Барселона.
Той е вторият най-безопасната страна в света, която има повече слънчеви дни, за да се насладят на сезона сняг.
С икономика, основаваща се главно на туризма икономика и доскоро данъчен рай, се фокусира върху туризма и сняг планина, търговия и големи спортни и културни прояви представляват независима държава, юридически, демократична и социална чиято форма на управление е парламентарен ко-княжество.
Територията й е организирана в седем енории с общо население от 78,014 жители. Капиталът му е Андора ла Веля.

Неговата политическа система е парламентарна демокрация. Официален език е каталонски, който живее с испанците и в по-малка степен, френски и португалски.

Екипът на преподаване Vatel Тя се състои от активни професионалисти на хотел и туристическата индустрия, единственият начин да се гарантира, че нашите ученици да развият своите знания и умения в съответствие с нуждите на днешния сектора.

Vatel Ви предлага персонално внимание през целия период на проучване и малки работни екипи. обучение Vatel Андора То се извършва в много изключителни класни стаи, максимум 30 ученици в един клас.

На кого може да се отнасят до:

  • Ученици
  • II студенти колеж (професионално)
  • Ученици от Министерството на туризма и хотелиерството.
  • студенти
  • бъдещи професионалисти в управление и хотел туризъм

Това, което до:

Това обучение ви подготвя професионален и личен план, за да стане мениджър и директор на Международната хотелиерска и туризма сектор компании.
Програмите, предлагани може да покрие нуждите от обучение на международната хотелиерството и туризма, адаптирани към новите изисквания и изискванията на сектора.

Учебна програма бакалавърска степен по Международен хотелиерски мениджмънт в Испания, Барселона, Андора бакалавър по Международен хотелиерски мениджмънт преподава в Международно висше бизнес училище Hotel & мениджмънт в туризма Vatel на, дава квалифициран и престижен обучение, за да се превърне в голям професионален площ управление в хотелската индустрия и международен туризъм.

Бакалавърската преподава в Андора ще продължи три години и ще се проведе от четиринадесет месеца практика в целия свят (за предпочитане в страни, за да се подобри чужд език: английски, немски, китайски, испански и др.)

През втората година имаме програма за обмен (Марко Поло), където студентът може да изпълнява своите изследвания и практики в някоя от другите 40 училища Vatel в света се разпространява в Азия, Америка, Европа и Африка.
С този обмен година, студентите могат да открият една нова страна, адаптиране към нова култура и контрол на допълнителен чужд език.
Vatel Тя осигурява методология, която съчетава академична подготовка с намиране на работа през първата година, като се гарантира, че нашите студенти след дипломирането е напълно адаптирани към новите изисквания и изискванията на сектор непрекъснато расте и все по-конкурентен.

Трите ключови части на нашия образователен модел: специализация, приспособимост към пазара, и за развитие на знания и умения в една глобална среда.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • испански
  • Френски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

VATEL Andorra

Бакалавърска степен по програма International Hotel Management е насочена към кандидати, които са преминали успешно гимназията образование или обучение цикъл на по-високо ... [+]

програмата Бакалавърска степен по Международен хотелиерски мениджмънт Той е насочен към кандидати, които са преминали успешно гимназията образование или обучение цикъл на по-високо ниво и има за цел в крайна сметка да се обучават бъдещите специалисти заглавие за всеки хотел и туристическа фирма.

Програмата учи може да отговори на потребностите от обучение в хотелиерството и туристическата индустрия, които предлагат на студентите специализирани обучения. ... [-]

Андора Андора ла Вела
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски