Canadian University of Bangladesh

Представление

Прочетете официалното описание

Канадски университет на Бангладеш (CUB) е нов университет. Да, това е новосъздадена (януари 2016 г.), но също така е напълно нова порода на университета, също. Това, което прави канадския университет уникален? Това е базирано приложение. Това означава, че "ние учим чрез демонстриране; научаваме чрез правене ". Нашият подход към образованието, в това отношение, много следва северноамериканския модел.

Той гарантира доставката на университетска степен на образование на най-високите канадски стандарти ... без всъщност става там. Това означава, че канадския Университет на Бангладеш е в състояние да предостави на световно ниво, прилагане на основата на образованието на най-достъпна цена.

Поради растящите икономика на Бангладеш и стабилна влиянието на нейното ръководство; страната, днес, е остров на икономически просперитет и политическа стабилност в море от глобалната несигурност. Това е на високи нива на растеж и устойчиво развитие е пример за света. The Канадски университет на Бангладеш е дълбоко ангажиран с изпълнението на своя отговорност да произвежда лидери от световна класа и квалифицираните специалисти, необходими за гарантиране на успеха и просперитета на нацията.

Места

Дака

Canadian University Of Bangladesh

Address
Plot: 99 Block: C Road:11, Banani
Dhaka-1213

Дака, Дивизия Дака, Бангладеш
Телефон
+880 1707-070280