Artevelde University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

110624_foto1.jpg

Мечтаете ли за международна кариера в бизнеса? Желаете ли да разширите хоризонта си и да излезете извън зоната на комфорт? Защо да не започнем кариерата си в Гент, сърцето на Европа ? Светът е вашата детска площадка със степен по английски бакалавърски програми от Artevelde University of Applied Sciences . Ние предлагаме два бакалаври по бизнес: Международен офис мениджмънт или Международен бизнес мениджмънт.

Artevelde University of Applied Sciences , член на университетската асоциация на Гент (AU GENT), е един от най-големите университетски колежи във Фландрия (13 000 студенти. Гент е разположен във Фландрия и е само на 30 минути от Брюксел, Антверпен, Брюж, крайбрежието, Франция и Холандия, със своите 70 000 ученици, Гент е най-големият студентски град в Белгия. Университетските и университетските колежи са разположени в целия град , който оживява атмосферата. да предложи широка гама от възможности за обучение в Гент има всички:. живот, нощен живот, първокласно образование и много развлекателни дейности.110622_foto2.jpg

Освен това, Artevelde University of Applied Sciences стимулира изходящия персонал и мобилността на студентите и горещо приветства студентите и персонала, които пристигат в чужбина . И накрая, освен редовните учебни програми, Artevelde University of Applied Sciences предлага две международни бакалавърски програми на английски език с ясен акцент върху интердисциплинарността. Също така предлагаме възможност да следваме холандски езикови курсове, за да гарантираме успешна интеграция като чуждестранен студент.

Университетското училище обучава професионалисти, чиято креативност, новаторски начин на мислене и чувство за предприемачество пресичат границите. Обучението в Artevelde University of Applied Sciences , известно с отличните си ориентирани към студентите услуги, образование и ориентиране, със сигурност ще отговаря на вашите очаквания, както и на привлекателните социални, културни и туристически дейности, които град Гент може да предложи.110628_foto3.jpg

5 причини да учат бизнес в Гент, Белгия!

  1. Когато учиш бизнес в Белгия, започваш кариерата си в сърцето на Европа . Много от световните организации имат седалище в Белгия, а също и ЕС и НАТО се намират тук.
  2. Не само ще откриете Белгия по време на Вашия международен престой: големите европейски градове като Париж, Лондон, Берлин, Амстердам са само на няколко часа път.
  3. Гент е един от най -големите студентски градове в Белгия. Университетските и университетските колежи са разположени в историческия град.
  4. Гент е уникален културен и исторически град . Той съчетава средновековната великолепие с културната атракция, със своите важни музикални и филмови фестивали, както и с разнообразната си театрална и сценична сцена.
  5. Езикът, който се говори в Гент, е холандски, но белгийците са многоезични. С три официални езика в Белгия ще можете лесно да разговаряте на английски, френски и холандски !

Места

Гент

Arteveldehogeschool - Campus Kantienberg

Address
Voetweg 66
9000 Ghent

9000 Гент, Фландрия, Белгия
Телефон
+32 9 234 70 00