Прочетете официалното описание

Асоциацията, която е със седалище в горите (1190), Besme Avenue 97, има за цел да организира учение. Тя може да предприема действия, свързани пряко или косвено от нейните цели и могат да улеснят осъществяването на това. Тя може по-специално да организира обучение на работното място, приложни изследвания и обществено полезен труд. Тя може да работи като част от своята търговска дейност, с всяко лице или институция чл. 3 от устава).

Асоциацията преследва постоянна политика образователно развитие: нова организация на курсове и (съ) обучение (между) национален чрез CREA, въвеждане на нови господари, кооперации деления, техническо сближаване с различни курсове, организирани от социално популяризиране (РААС) и възобновено на 1 юли 2011 г., социалния напредък на институт по оптика Реймънд Tibaut на (IORT) със създаването на психомоторно образование през 2012-2013.

Търсене

Приложни изследвания, е един от зададените той и членовете на Управителния съвет има воля да се развие този сектор. Изследвания в HE наистина е основният източник на обновяване и обогатяване на съществуващите професионални практики.

За да направите това, по посока на UDR (Research Unit), който dépendhiérarchiquement дирекция председателството, е в постоянен контакт с всички отдели и е член на изпълнителния комитет.

В UDRagit главно като посредник за разработване на приложни изследователски проекти, както в рамките категории напречно в pluricatégorielsen проекти interne.Elle също заобикаля външни сътрудници.

Проектите са предложени от категориите UDR и раздели, често в отговор на призивите към външни оферти, но също така са от категориите себе си и са структурирани по UDR. Така че това е една добра структура подкрепа, за да служат на обществото.

Програми с обучение на:
  • Френски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Интерфейс между ръководството и вътрешна и външна публика, служителят по връзки с обществеността, е отговорен за управлението на имиджа на организацията чрез създаване и ... [+]

Комуникативни умения в сърцето на бизнес и медии

Интерфейс между ръководството и вътрешна и външна публика, служителят по връзки с обществеността, е отговорен за управлението на имиджа на организацията чрез създаване и проектиране:

Комуникационният план и използване на съответните инструменти за комуникация начин адаптирани към целевата аудитория. Медиен план в съответствие със стратегията на компанията, както и управление на връзки с медиите, социалните медии, уеб и аудиовизуална информация. Събития, съобразени с нуждите на организацията, график задачи, управление на екипи, управление на бюджета. ... [-]
Белгия Брюксел
Септември 2020
Френски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Бакалавърската в социалната екология е организирана на три години на обучение, през деня. В Сес е необходимо (или равностойността на диплома за завършено средно или бакал ... [+]

Бакалавърската в социалната екология е организирана на три години на обучение, през деня. В Сес е необходимо (или равностойността на диплома за завършено средно или бакалавърските програми).

Атмосферата на EOS се характеризира с много разнообразна популация студент: много националности, широк кръг от възрасти, вариращи от 18 години до 40 години, перфектен микс, студенти със страсти, култури, интереси много различни, млади хора с чувство за отговорност, за възрастни, които вече са на работното място. Всички комбинират, за да се даде образование оживена атмосфера.... [-]

Белгия Брюксел
Септември 2020
Френски
Редовно обучение
6 години
Кампус
Научете повече на английски
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Фото- или видеоматериали нападне все повече и повече ни ежедневие. Това производство може да се гарантира само от компетентни техници! ... [+]

Образователната проект на гимназия Брюксел -

техники бакалавърски изображения (цел: Техника на фотографията) на гимназия Брюксел - Иля Пригожин (бивш INRACI)

Цялостна образование

Фото- или видеоматериали нападне все повече и повече ни ежедневие. Това производство може да се гарантира само от компетентни техници!

Обучението, организирано в рамките на определена част от образа HELB искам в съответствие с нуждите и изискванията на професионалната среда.... [-]

Белгия Брюксел
Септември 2020
Френски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Address
Avenue Besme, 97 à 1190
Брюксел, Белгия