Howest College - University College West

Представление

Прочетете официалното описание

Съсредоточете се върху киберсигурността в Howest

Стартирайте кариерата си в киберсигурността. Нашите програми в Приложни компютърни науки - Кибер сигурност в университета Хоууст, Брюж, Белгия ви предлагат идеалното образование.

Howest ви предлага широка гама от интересни теми в киберсигурността. Искали ли сте някога да разберете как работи хакер и да противодейства на техните атаки чрез обратен зловреден софтуер ? Интересувате ли се да станете етичен хакер и да помогнете на организациите на частния и публичния сектор да намерят своите слаби места чрез проникване на тестове (система, мрежа и мрежа) ? Искате ли да помогнете в борбата срещу киберпрестъпността и да намерите лошите момчета чрез извършване на криминалистичен анализ ? Или целта на живота ви е да засилите сигурността в бранша, като научите за сигурността на системите за контрол на промишлеността (OT) ? Или искате да разберете криптографията и как тя може да се използва за защита или атака (ransomware)? Поверителността на данните и GDPR ви предоставят основните знания по пътя ви да станете служител по защита на данните (DPO) . Ще придобиете задълбочен опит в управлението на информационната сигурност и моделирането на заплахи и разузнаването . Всичко това и още много неща се предлагат в тази програма.

Като пионер в предлагането на образование за новаторски нови технологии, Howest беше един от първите, които отговориха на липсата на готови за индустрията, ориентирани към практиката специалисти по киберсигурност, предлагайки тази бакалавърска програма. Включени са иновативни теми като Кибер война и сигурност в 5G, Blockchain и AI .

Предлагаме три песни за Cyber Security.

В бакалавър ще научите основите на хардуерните и настолни операционни системи, мрежи и софтуерни разработки, включително Secure Development и много други. Това означава, че не се нуждаем от предварително познание или опит с ИТ (сигурност), въпреки че афинитетът към работа с компютри е, разбира се, полза.

изследване

Howest изгради солидна репутация в практически ориентирани научни изследвания, услуги и продължаващо образование, винаги с акцент върху професионалната област както на национално, така и на международно ниво. Това се превръща в национални, европейски и международни проекти в приложни изследвания, винаги по искане на и за частни и обществени организации.

Дума от нашия ректор

"Смело да отидете там, където никой не е ходил преди!"

Капитан Кирк, Ентърпрайз, Стар Трек, момчешка мечта, която преследвах през цялата си кариера.

Виждане на минали пречки и създаване на възможности. Даване на шансове. Развиване на таланти. Вдъхновявайте хората да реализират пълния си потенциал, повишавайки летвата, дръзки хора да правят нещата по различен начин.

Предвиждайте бъдещето, това предвиждаме с нашата най-добра общност. Ние се наричаме нетипични, идваме с предимство. Ние сме отворени за хора, които рисуват извън чертите, които мислят нестандартно, насърчаваме предприемаческата информираност и предоставяме възможности за предприемачество.

Служи, овластявай, грижи: Това са нашите ценности, маяците, които ни ръководят, които са проникнали в самите капиляри на нашата общност. Те са част от ДНК на Howest.

Студентът и учебната му програма са централни за нашата визия за образование. Обществото и широкото работно поле са нашите допирни точки. Създаването на социална добавена стойност е нашата цел.

Лоде Де Гейтер
ректор

138530_image2.jpg
Shutterstock / Новиков Алексей

Брюж, идеалният град за студенти

Знаете ли, че историческият център на града е виден обект на ЮНЕСКО за световно наследство? Споделяте града с туристи от цял свят и този микс работи перфектно.

Брюж “справедливият град” предлага богата изобилие от забавления. Отпуснете се на тераса, спортувайте в зелените пространства, вижте каналите или се насладете на някой от многото ресторанти или барове с вашите колеги. Вдъхновяващ град за студенти!

Какво означава Хоустън?

  • Howestc, Hogeschool West-Vlaanderen, е нетипичен, креативен, иновативен и предприемчив университет за приложни науки и изкуства.
  • Изследвайки талантите и страстта на всеки ученик, Howest обучава своите студенти да станат компетентни, високо работещи, ориентирани към екип професионалисти, способни да предвидят развитието в глобалното ни общество.
  • Howest работи в тясно партньорство с и за регионалната и международната работна област . Следователно, Howest интегрира водещи, социално значими и компетентност ориентирани образование, ориентирани към валоризация изследвания и услуги във всички свои учебни програми.
  • Howest е отворен и плуралистичен университет за приложни науки и изкуства , с уважение към многообразието . Howest вдъхновява своите служители и студенти да интегрират основните му ценности в личния и професионалния си живот.

Места

Брюж

Address
Rijselstraat 5,
8000 Брюж, Фландрия, Белгия

Програми