Karel De Grote University College

Представление

Прочетете официалното описание

За KdG

Karel De Grote University College има повече от 12 000 записани студенти и в него работят около 1000 служители. Това ни прави най-големият университетски колеж в Антверпен.

Мисия, визия и ценности

Мисия Karel De Grote University College ( KdG ) подкрепя устойчивото развитие: за студенти, персонал и общество. В взаимно взаимодействие, основаващо се на привлекателна учебна, жизнена и работна среда. Винаги да извличаме най-доброто от всеки и да се стремим към съвършенство. Vision Karel De Grote University College ( KdG ) създава предизвикателни и мотивиращи съобразени с конкретните условия контексти на обучение. За всеки, който иска да се превърне в професионалист с личност. Ние обучаваме и насочваме нашите ученици, така че те да откриват и развиват своите таланти и да придобият необходимите компетенции, за да допринесат за обществото. Самосъзнателен, с чувство за отговорност и ценен от обществото. Ние насърчаваме нашите служители да продължават да растат както на лично, така и на професионално ниво. KdG е универсална организация. Ние мислим напред и имаме усещането за динамиката на бързо променящия се глобален контекст. Ние споделяме знания и инвестираме в силни сътрудничества с нашите партньори: благодарение на тези взаимодействия и решения, разработени по мярка, нашият университетски колеж превъзхожда и обновява в (изкуството) образование, научно-ориентирани изследвания и услуги. Ценности Като организация, ориентирана към ценностите, избираме:

  • ориентирани към студентите действия
  • постигане на резултати
  • сътрудничество с доверие
  • като се ангажираме с един по-добър свят
  • устойчиви иновации.

Перспективи за образованието

Karel De Grote University College има за цел да даде възможност на своите студенти и служители да открият своите таланти и да ги развият. Ние силно вярваме, че работата в екип позволява на студентите и членовете на персонала да придобият компетенции - като знания, умения, проницателност и нагласи - които са от съществено значение в работния контекст, както и в по-широкия контекст на нашето общество. Една от най-важните компетенции е, без съмнение, способността да се положат усилия за онези, които поради определени обстоятелства не могат да развият напълно таланта си.

Места

Антверпен

Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Антверпен, Фландрия, Белгия
Телефон
+32 350 221 92