Thomas More University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Thomas More!

Добре дошли в международния уебсайт на Thomas More! Thomas More е най-големият университет по приложни науки във Фландрия, предлагащ над 31 холандски и 5 английски-преподавани бакалавърски програми в провинция Антверпен. Освен това Thomas More предлага програми за обмен на английски език, за студенти от партньорски университети.

Студентска степенОт септември 2016 г. предлагаме ценен набор от програми за бакалаври, преподавани в английски език, което прави висококачественото ни образование достъпно и за чуждестранни студенти с високи амбиции.

Обмен на студенти

Thomas More е най-големият Университет за приложни науки във Фландрия и се намира главно в провинция Антверпен. Имаме седем кампуса, на които можете да намерите повече от 20 английски преподавани семестъра за студенти от партньорски университети.

Кратки програми и следдипломни квалификации

Вземете вкус от нашето образователно предложение в Медия или Дизайн, без да губите цяла година на обучение.

Искате ли да се срещнете с нас?

Повече информация за нашите Open Campus Days и среща с нас във вашата страна.

Съоръжения и подкрепа на студентите

Екип от професионалисти дава съвет, ръководи, помага и подпомага студентите. В допълнение към курсовете за обучение, Thomas More предлага цяла гама от студентски съоръжения. Открийте как можем да ви помогнем.

Места

Мехелен

Address
Zandpoortvest 60
2800 Мехелен, Фландрия, Белгия

Програми

Бакалавриат