United Business Institutes

Представление

Прочетете официалното описание

United Business Institutes (UBI) е частна институция за висше образование в Брюксел, Белгия, с присъединени кампуси в Люксембург и Китай. От основаването си през 1992 г. UBI предоставя най-висококачествено британско бизнес образование на ниво бакалавър, аспирант и аспирант. Всички студенти от UBI учат и печелят глобално призната диплома във Великобритания чрез партньорството на UBI с университета Мидълсекс, Лондон (Обединеното кралство).

Програмите за степен на UBI се фокусират върху бизнеса в международен контекст и по този начин включват различни аспекти на международното управление и глобалната икономика във всички курсове. Освен това училището разработва специални програми за потапяне, които позволяват на учениците да изживеят глобални бизнес теми от първа ръка. По време на Глобалния потапящ курс в Китай, например, студентите тръгват на едноседмично пътуване до Шанхай, за да научат за Азия и нейната бизнес среда.

Курсовете на UBI са целенасочено изработени, за да комбинират актуални теми от реалния свят с най-новите в управленското мислене. UBI вярва в образованието, което подготвя своите студенти за професионалната среда и по този начин набляга на практическите проекти, кариерно ориентираните дейности и стажовете.

Друг отличителен белег на образователния подход на UBI е много личната среда за преподаване и обучение, която UBI като частна институция е в състояние да предостави на своите студенти. Малки класни стаи и пряко взаимодействие и насоки от преподаватели и служители дават възможност на студентите да развият индивидуални умения и кариерни пътеки. Студенти от UBI стават част от тясно общност от състуденти, преподаватели, служители и наши уважавани възпитаници в световен мащаб.

Тази успешна комбинация от спечелване на глобално призната степен във Великобритания, съсредоточена върху международното управление, кариерната ориентация и много личната среда за развитие беше разширена до откриването на нови кампуси в Люксембург през 2013 г. и в Китай през 2018 г.

Места

Брюксел

Address
Rue de Namur 48
1000 Брюксел, Брюксел, Белгия

Wiltz

Address
Château de Wiltz
9516 Wiltz, Дикирх, Люксембург