Прочетете официалното описание

Добре дошли в VIVES University College . Този нов колеж е резултат от сътрудничеството между KATHO, с кампусите в Кортрийк, Роселаре, Тиелт, Торхот и КХБО, с кампуси в Брюж и Остенде. В този момент сливанията в областта на висшето образование са обща тенденция във Фландрия. С около 13 000 студенти, VIVES е най-големият университетски колеж във Фландрия.

Проектирайте бъдещето си

VIVES University College , със своето модерно и компетентно висше образование, иновативни практически изследвания и услуги, предоставяни на обществото, предлага адекватен отговор на днешните и утрешните социални предизвикателства. VIVES е признателен, приятелски и ориентиран към хората университетски колеж, който се концентрира върху професионално ориентирани бакалавърски степени и асоциирани степени. По този начин университетският колеж гарантира, че неговите студенти допринасят за глобализирания свят както като човешки същества, така и като професионалисти.

VIVES изцяло и активно се ангажира с развитието на компетенциите. Студентите получават всяка възможност да работят за бъдещето си. Проектирайте бъдещето си като изходно ниво на университетския колеж, което подчертава това. VIVES вярва, че е важно служителите му да работят с ентусиазъм. Ето защо университетският колеж им предлага широки възможности да развиват и разпространяват своя опит.

VIVES се стреми да даде централна роля на отговорност и собственост, както и на признателност и уважение към всеки отделен човек. Устойчивостта е друг важен ангажимент за VIVES. VIVES се стреми да бъде тенденционер в по-високото професионално образование чрез иновации.

Мисия


път/>

  • Да станеш най-доброто, което можеш да бъдеш. Студентите и преподавателите продължават да развиват своите силни страни и да задълбочават личната си и професионална идентичност с ентусиазъм. Те правят избор, който е в съответствие с техните таланти и цели.
  • Управление на собствения учебен процес. Студентите и преподавателите управляват собствения си учебен процес. Като специалисти, те са ангажирани с ученето през целия живот и с разширяването и задълбочаването на тяхното разбиране и експертиза.


Връзка/>

  • Учене от и помежду си. Студентите и преподавателите се учат заедно като екип. Те изграждат собствена професионална мрежа с възможности за неформално и интердисциплинарно обучение. За да постигнат това, те изцяло използват съоръженията на цифровия свят.
  • Намиране на пътя си във висшето образование. За да помогне на учениците да направят правилния избор, и за да им помогне да изкачат стълбата на обучение, VIVES работи заедно с образователните си партньори. VIVES също така напълно признава преди това придобитите компетенции.
  • Ангажиране в активен диалог с работното място и обществото като цяло. Студенти и преподаватели се учат от и с външни партии. Те заемат критичен поглед върху обществото и правят своя опит лесно достъпен извън средата на университетския колеж.


Иновация/>

  • Оформяне на утрешното вдъхновяващо образование. Учениците и преподавателите работят в предизвикателна учебна среда, която може или не може да не зависи от времето и мястото. Иновациите оползотворяват резултатите от изследванията и очакванията на настоящите и бъдещите поколения студенти, работната среда и обществото.
  • Подготовка за работните места на бъдещето. Студентите и преподавателите се стремят да придобият компетенциите, необходими за днешните и утрешните професии. Взаимодействието между теорията и практиката ги кара да прокарват границите си. Образованието, практическият опит и собствените си практически изследвания се преплитат с тази цел.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

VIVES University College

Програмата за бакалавър по бизнес мениджмънт е предназначена за белгийски и чуждестранни студенти, които желаят да придобият задълбочени познания по различни управленски ... [+]

Програмата за бакалавър по бизнес мениджмънт е предназначена за белгийски и чуждестранни студенти, които желаят да придобият задълбочени познания по различни управленски области и да получат международна бизнес степен в рамките на междукултурния контекст на глобализирания свят. Международни колеги, чуждестранни преподаватели, учебни пътувания и възможности за обмен ще повишат междукултурното съзнание и комуникация.... [-]

Белгия Кортрийк
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
VIVES University College

Усъвършенстваният бакалавър по международен бизнес мениджмънт е бакалавър по бакалавърска програма. Това е 12-месечна програма на пълен работен ден, която се провежда в у ... [+]

Ние предлагаме редовен международен мениджмънт от 1 година (12 месеца) за студенти, които вече имат поне бакалавърска степен. Програмата е изцяло на английски език.

За предпочитане приемаме студенти, които са учили в областта на търговските науки и управлението на бизнеса. Но ние приветстваме ограничен брой студенти, които са изучавали други предмети, например технология ... След разследване и одобрение на заявлението от нашата комисия тези студенти могат да бъдат допуснати.... [-]

Белгия Кортрийк
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
VIVES University College

Тази програма е на разположение от 2020-2021 година - като бакалавър по хотелски мениджмънт, вие сте професионалист, който е перфектно у дома в очарователния свят на гос ... [+]

относно

Като бакалавър в хотелския мениджмънт, вие сте професионалист, който е перфектно у дома в очарователния свят на гостоприемството. Програмата за хотелско управление предлага високо ниво на професионални знания и умения, три или четири чужди езика, силна икономическа основа, добри ИКТ умения, способност за работа в екип, презентационни умения и международен опит.

Тези компетенции също са високо оценени в много други индустрии и ще ви предложат възможност да продължите обучението си и да получите магистърска степен или допълнителна бакалавърска степен. Студентите по хотелско управление са динамични и се интересуват от чести социални контакти, предизвикателства и творческа работа в екип. Не се изисква предварителна квалификация от кетъринг училище. Ученето има повече, отколкото самото обучение. Ако искате, можете да се присъедините към SorHoMa, студентския клуб за хотелски мениджмънт. Студентският клуб организира всякакви дейности за учениците в програмата и колоквиум с лектори от туристическия сектор.... [-]

Белгия Брюж
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски

VIVES | Mission Statement