Botho University

Представление

Прочетете официалното описание

Botho университет е създадена през 1997 г. и бързо се разви през годините да стане водеща мултидисциплинарен висококачествено висше образование доставчик. Botho университет е един от първите местни висши учебни заведения в Ботсвана да бъдат акредитирани от Съвета за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР). Всички програми са одобрени от квалификационна орган на Ботсвана (BQA) и Съвета за висше образование (CHE) в Лесото. Botho университет в момента предлага програми чрез четири факултета именно Факултет Бизнес и счетоводни, Факултет Компютърни системи и технологии, Факултет по инженерство и приложни науки и Факултет по педагогика и дистанционно обучение. Всички наши програми са разработени с входове от индустрията по този начин нашите възпитаници са готови да се удари в земята протичане. В момента предлагаме квалификации от ниво сертификат за ниво степен магистър с планове в място за докторски програми, за да се разточва много скоро. С над 6000 студенти и почти 500 членове на персонала и расте, Botho университет е динамичен и вълнуващ място да бъде.

Botho университет също предлага разнообразна гама от програми за специалисти и организации в експлоатация. Под Факултета по педагогика и дистанционно обучение, има над 200 краткосрочни програми за професионално развитие, които могат да бъдат персонализирани да отговарят на изискванията на клиента. Botho университет също е forayed в програми за дистанционно обучение, с нашата първа партида от студенти за дистанционно обучение, започващи класове в февруари 2015. В момента се намира в четири различни кампуса, разположени в Ботсвана - Габороне, Франсистаун и Maun - и Лесото - Масеру.

стратегически фокус Botho университет е да се увеличи студент разнообразие чрез привличане на чуждестранни студенти. Отделно от Ботсвана и Лесото, ние вече имаме няколко студенти от други страни в региона, като например Южна Африка, Намибия, Зимбабве, Замбия, Демократична република Конго, и Етиопия, наред с други. Botho университет също има редица международни партньорства с утвърдени международни институции като Университета на Венда в Южна Африка, Teesside University във Великобритания, Университета в Охайо, Черно Хилс държавен университет и Държавния университет Уейн в САЩ, Indian School на мините и Manipal университет в Индия. Студентите, които учат с Botho университет имат огромната възможност да се възползват от тези международни партньорства чрез нашите програми за обмен на студенти. Нашите студенти са започнали копка стажантски проекти в Индия и са пътували до САЩ и Великобритания набира международна експозиция, всички са част от нашето огромно внимание върху възпитаник на пригодността за заетост.

Botho университет твърдо вярва в предоставянето на своите студенти с по-добра среда за обучение. Ние сме непрекъснато инвестира в отлична инфраструктура и най-новите технологии, задвижван учебни ресурси. Нашата кампус в Габороне е добре известно за това, че на международните стандарти и на много национални и международни събития са били държани в нашите офиси се дължи на качеството на съоръженията, включително престижните африкански младежки игри през 2015. предстоящия ни кампус в Франсистаун вече вземане заглавия за правилните причини и планове са в напреднал етап за изграждане на кампус в Maun, както добре.

Академик строгост комбинира с високи постижения във всички извънкласни дейности, гарантира, че завършилите Botho университет притежават мощен комбинация от умения. Ние сме един от най-добрите класира спортни институции в Ботсвана след като спечели всички топ отличия и първенства в страната. Това не е изненадващо, като се има предвид факта, че имаме обширни спортни съоръжения за баскетбол, нетбол, волейбол, футбол и шах.

Botho университет се задвижва от основните ценности на високи постижения, лидерство и иновации, и има за цел да се превърне в център за високи постижения в областта на висшето образование и двигател за положителните социални промени. Нашият фокус върху качеството доведе до Botho университет стане единственият университет в Ботсвана с BOS ISO 9001: 2008. С една безупречна репутация за качество на пазара, завършили Botho университет са водещи на начина, по трансформиране на икономиката.

Визия

Botho университет се стреми да бъде център за високи постижения, иновации и лидерство в областта на висшето обучение и двигател за положителен социален и икономически промени.

Мисия

Работа със силна финансова и жизнеспособен бизнес модел, BU ще осигури качеството на образователния опит, непрекъснато за бенчмарк на национални и международни академични стандарти за производство на добре закръглени, за наемане на работа възпитаници на световния пазар.

Места

Габороне

Address
Botho University
Gaborone Campus
Botho Education Park, Kgale,

Габороне, Югоизточен окръг, Ботсуана

Габороне

Address
Botho University
Francistown Campus
Plot 6434, Tati River Plots,

Габороне, Югоизточен окръг, Ботсуана

Лесото Онлайн

Address
Botho University
Lesotho Campus
4,Maseru Mall
Thetsane Maseru

Лесото Онлайн, Лесото

Габороне

Address
Botho University
Maun Campus
Opp. Maun Technical College,
Boseja

Габороне, Югоизточен окръг, Ботсуана

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия