Прочетете официалното описание

Селсо Lisboa е роден в град Рио де Жанейро в началото на 20 век. Син на учителите, той започва живота си, себе си посвещава на политиката като съветник и държавен законодател през 1950. По това време, той развива проекти за икономическо и социално значение и, по своя собствена инициатива, основана и поддържана Recovery Center Bela Vista и хуманно отношение към работата социален на за непълнолетни. Намаляване на социалното неравенство чрез качествено образование беше сън, вашата мечта.

През 1964 г. той се отказва от политическа дейност, за да намери College Atheneu Бразилецът, насочена към средната и гимназията. Продължавайки своята мечта, създадена през 1971 г., Университета общество Селсо Lisboa на. Консолидиране на своята история на успеха през 1998 г., институцията завладее позицията на Университетски център, който предлага, в допълнение към курсове по мениджмънт, деления върху здравето и околната среда.

The Селсо Lisboa е най-добрият университет Център за здраве и красота в Рио де Жанейро. С 45 години от съществуването си, Институтът е тренирал повече от 20,000 студенти в своите бакалавърски курсове. Има 14 хиляди квадратни метра на инфраструктурата на един кампус в сърцето на North Zone, пред Сампайо гара автострадата:

80 класни стаи, разделени в 5 блока 18 лаборатории за практически упражнения 4 компютърни зали 3 зали мулти-спорт фитнес академия библиотека

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Курсът на директорите на Селсо Lisboa предлага цялостно обучение, което позволява изпълнението стажант в областта на човешките ресурси, маркетинг, финанси или операции в ... [+]

Курсът на директорите на Селсо Lisboa предлага цялостно обучение, което позволява изпълнението стажант в областта на човешките ресурси, маркетинг, финанси или операции в сферата на услугите или промишлеността.

Професията е най-популярен в страната, подчертавайки важността на администратора на националния социално-икономически сценарий.

Професионалния пазар:

Администраторът формира от Селсо Lisboa може да действа в различни области фирми:... [-]

Бразилия Рио де Жанейро
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Celso Lisboa - O sucesso custa menos do que você imagina