Прочетете официалното описание

College История

Всичко започна повече от седем десетилетия в квартала Кампо Гранде с образователно проекта College Afonso Селсо ангажира с идеалите, нуждите и културата на West Zone Рио. Първият университетско обучение единица, създадена през 1969 г., е факултета по икономика, счетоводство и административната Sreder Moacyr Bastos.

През тези години, ние научаваме, че образът на един университет е образ на всеки един от своите ученици - обучението им, техните знания, тяхната гледна точка за света, капацитетът им се сблъскват с трудности. И преди всичко, тяхната осведоменост за гражданство. Ученикът е най-голямото ни предимство, нашето огледало. Така че ние никога не позволи на чисто пазарен визия за образованието се припокрива с етичните ценности.

Традиция и съвременност, качество на високи академични постижения и новаторски дух, компетентност и доверие, технологичния напредък и най-добрата инфраструктура в Западна зона на Рио де Жанейро / RJ. Всички тези характеристики определят University Center Sreder Moacyr Bastos, който формира не само добри професионалисти, готови да се изправят на пазара на труда, но преди всичко добри граждани.

Нашата мисия винаги е била да допринесе за изграждането и разпространението на знания, които дават възможност на гражданите да трансформацията на социална и професионална среда. И желанието да се постигне тази цел, от момента в който започне да се интегрира Образователна група UNIESP стана още по-силен в рамките на всеки един от нас.

Мисия

Нашата мисия винаги е била да допринесе за изграждането и разпространението на знания, които дават възможност на гражданите да трансформацията на социална и професионална среда. И желанието да се постигне тази цел, от момента в който започне да се интегрира Образователна Group UNIESP стана още по-силен в рамките на всеки един от нас.

Инфраструктура

В централата на Campus на University Center Sreder Moacyr Bastos се намира в центъра на Кампо Гранде квартал, на запад от общината на Рио де Жанейро. Като два входа, Кампус е лесно да се локализира и позволява достъп на хора от различни части на града, а също и от други общини.

Главният вход на Campus е на Rua Trinity Engineer, # 229 и е по-добър достъп до блока A, B, C и D на образователната комплекса. Вторият запис, намиращ се на Rua Costa Амарал, No. 360, е най-добрият достъп до тези, предназначени за блокиране на E (Building Evandro Линс Силва).

Кампус щаб включва, в допълнение към класните стаи, в следните области :. Theater Sreder Moacyr Bastos; , Cinema стая проф .. Esther Figueiredo Ferraz; , Multi-спорт фитнес зала; , Лаборатории на анатомията и химически и биологически науки; , Media Centre министър Francisco Dornelles, съставен от мултимедийна зала, радиожурналистика лаборатория, вестник написването лаборатория, лаборатория, рекламна агенция и рекламата и телевизионната журналистика лаборатория; , Ядро юридическа практика, формирана от две лаборатории, пилотен офис, в съдебната зала, съдията стая, и по-специално запазени за съдебната пространство; , UniMSB художествена галерия.

, CIEE сложи Sreder Moacyr Bastos; , Tour Сантандер банкови услуги; , Библиотека; , Паркинг за ученици със специални образователни потребности, учители и служители, с навлизането на Manai Street, # 116.

В централата на Campus на University Center Srede Moacyr Bastos, освен това включва административните сектори, координаторите на Бакалавърския, възпитаник и разширение и дома на пастора.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Представяне и професионален профил Целта на курса е да даде възможност на студентите да работят в няколко области, като външната търговия, финансови, логистика, маркетинг ... [+]

администрация BA

Представяне и професионален профил

Целта на курса е да даде възможност на студентите да работят в няколко области, като външната търговия, финансови, логистика, маркетинг, производство, между другото.

Основна цел

Форма професионалисти на високо равнище, способни да работят в административната зона, спазвайки етичните принципи, които са в състояние да си взаимодействат в социалната среда, които допринасят за укрепването на институцията, независимо дали в бизнеса или обществена зона, както и да допринесе за насърчаване на трансформациите, които се провеждат в обществото.... [-]

Бразилия Рио де Жанейро
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Тя е клон на инженерството, която проектира, управлява и изпълнява произведения като къщи, сгради, мостове, виадукти, пътища, язовири, пристанища и т.н. Проектира строите ... [+]

Бакалавър по строително инженерство

Представяне и професионален профил

Тя е клон на инженерството, която проектира, управлява и изпълнява произведения като къщи, сгради, мостове, виадукти, пътища, язовири, пристанища и т.н. Проектира строителен инженер, управлението и контрола върху всички етапи на строителство или ремонт. Изпълнението му включва анализ на почвените характеристики, изследването на слънчева светлина и вентилация на обекта и определянето на вида на основа. Въз основа на тези данни, тя се развива проекта, като посочва мрежите на електрически, хидравлични и саниране на сградата и определяне на материала трябва да се използва. На строителната площадка, водещи работни екипи, които упражняват надзор срокове, цена, качество и стандарти за безопасност. До него, за да се гарантира стабилността и сигурността на сградата.... [-]

Бразилия Рио де Жанейро

Uniesp 100