Прочетете официалното описание

В момента, в който излезе в колежа ще бъде част от историята си: много приятели; преживявания; нови пътища и кариерно развитие, за да бъдат построени.

Нютон е чест да участват в тази фаза от живота си и винаги ще бъде аплодисменти за техния личен и професионален успех.

Посетете нашите единици, насърчаване на обмена между кампуса, да обменят идеи, проучване, да се забавляват, да се насладите колкото е възможно повече. Нашият факултет, персонал и структура са тук, за да се гарантира, че този път е възможно най-печелившите.

Вашето бъдеще: това е, което си мисли, че Нютон друго. Така че, когато решите да се изгради своя история с нас, ние знаем, че целта ви е удовлетворението от работата. За да достигне до върха на своя потенциал, обедини традиция и модерност в най-добрата структура. Ние предлагаме широка гама от традиционни студент, технологична и разстояние, и завършил. Академичният нивото е високо качество с 80% на факултета се състои от учители и лекари, модерни лаборатории, центрове и практики центрове в различни области на познанието и научните изследвания и програми за удължаване на срока. В допълнение към признава качеството на преподаване и фокус върху практика, Нютон непрекъснато инвестира в отношенията с пазара, създаване важни партньорства, за да осигури на своите студенти с най-добри перспективи и възможности за професионално развитие.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Електроинженер прилага експертните си познания и методи в системи, включващи електричество. ... [+]

Електроинженер прилага експертните си познания и методи в системи, включващи електричество. Площта на операционната обхваща анализ, изпълнение на проекти и надзор на работата на всички аспекти на системи и оборудване в областта на електротехниката, електрониката, телекомуникациите и автоматизация.

Курсът по електротехника на Нютон Пайва начин предприемачите инженери с лидерски умения и решаване на проблеми, готови да отговарят на съвременните изисквания. Той също така се развива в бъдещите специалисти с необходимите умения, за да се адаптират към технологичния напредък и да работят в мултидисциплинарни екипи, с етично, като се има предвид социалните, икономическите, политическите и екологичните въздействия, насочване на техния принос за подобряване на качеството на живот хора. Позовавайки се на факултета, състоящ се от майстори и лекари с дългогодишен опит на пазара на труда, студентът има възможност да се съчетаят теоретичните знания с практически опит, които изпитват реални ситуации на ежедневната употреба.... [-]

Бразилия Бело Хоризонте
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

С цялостно съдържание, динамичен и фокус върху най-съвременните практики на управление, курсът развива критично мислене, етично и социално отговорни. ... [+]

С цялостно съдържание, динамичен и фокус върху най-съвременните практики на управление, курсът развива критично мислене, етично и социално отговорни. Освен това, тя осигурява студенти с опит в реални ситуации, в света на бизнеса, работещи им предприемачеството и уменията, необходими за иновационна дейност.

Администраторът завършва Нютон е в състояние да управлява всички процеси на една компания в различни сектори на публични, частни или третия сектор. Управителят на фирмата се състои във вземането на решения и управление на ресурсите за постигане на целите на различни нива на една компания. Може да бъде като цяло, в случай на стратегическото управление, или специфична, в случай на търговско управление, HR, финансова или маркетинг.... [-]

Бразилия Бело Хоризонте
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски