Прочетете официалното описание

The Unisal е академична общност от учители, студенти и административен персонал, който насърчава внимателно, критично и целенасочено развитие на човешката личност и културното наследство на обществото чрез научни изследвания, обучение, по-висока и продължаващо обучение и различните услуги, предлагани на местните общности.

Christian вдъхновение, Католическата характер и Salesian идентичност на Unisal поеме визия за света и човека корени и в хармония с Евангелието и мотивирано педагогика върху ценностите на превантивна система живял от Дон Боско.

Това означава по-специално: ангажимент за единство и общение с Църквата; а реши вариант за младите хора; академична общност с ясно Salesian идентичност; християнин и Salesian ориентирана културен проект и образователна и пасторална подход.

Интеграцията на знания, диалог между вяра и разум, постоянното търсене на истината, обучение по етика, духа на свободата в любов, взаимно уважение и популяризиране на правата на човека, се характеризира и разведряват Unisal като център на знание, което дава вкус за обучение и научни изследвания и насърчава придобиването на истинската мъдрост на живота.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Курсът на Unisal администрация има като централна ос, предприемачество и предприемачески умения. ... [+]

Курсът на Unisal администрация има като централна ос, предприемачество и предприемачески умения.

Изправени пред огромна местния пазар услуга, хода Unisal администрация се фокусира върху тази дейност като полеви изследвания и проучвания, анализ на нейната динамика, тенденции и перспективи за бизнес.

Една от основните цели на курса е да се развият умения за управление на професионалните умения, които са свързани с нуждите на модерно предприятие, по-специално, предприемачески способности, лидерство и вземане на решения.... [-]

Бразилия Сао Пауло
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Най-голямата нужда от професионални техници на страната (напр. Engineers), които са обучени и актуализиран на нови технологии. ... [+]

Най-голямата нужда от професионални техници (стр на страната. например инженери), които са обучени и актуализирани на нови технологии. Безспорно е също така, че тази ситуация е в състояние да се влоши срещу търсенето на квалифицирани специалисти в механична района. За да се промени тази ситуация, много усилия, става необходимо, за да се даде възможност за формирането на по-голям брой специалисти с квалификация, изисквани от пазара на труда в машиностроенето, и бразилския университет ключова роля в производството и разпространението на знания в споменатите области. Тази регионална дейност характер на Unisal позволява на учащите не се движат твърде много по отношение на родните им места, намаляване на разходите, които биха при други обстоятелства. Освен това, този фактор позволява предлагат курсове на Unisal, които идват от среща с характеристиките на района, където се намира, по-специално на поляризирана региона от Unisal - Лотарингия, който обхваща общините област Параиба Valley разположени на вала Рио де Жанейро - Сао Пауло. Фирми в общата нужда от вашата настройка в този конкурентен пазар на труда на постоянна технологичните иновации и по този начин високо квалифицирани професионалисти с добро техническо и научно основание, могат да се намерят решения на пазара, винаги добавяне на стойност и знания за обществото. Голямото индустриален парк в долината Параиба, има нарастващо търсене на инженери, действащи в Механично област. С постоянното разширяване на този индустриален парк, в хода на Машиностроене ще се подготвя висококачествени инженери, за да се подкрепи развитието на бразилската индустрия през следващите години.... [-]

Бразилия Сао Пауло
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
Задочно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски