Прочетете официалното описание

The University център на Рио Гранде до Норте (UNI-RN) е да спонсорират Лигата на Рио Гранде до Норте образование. Нетърговска цел, предназначено изключително за образователни цели, на образованието лига е създадена на 23 юли 1911 г. с основаването поет Хенри Castriciano де Соуса, педагог и писател на големи заслуги. Първият устава на Лигата е дефинирана основната си цел: "... подпомага срамната правомощия на всички, когато тя се отнася до образование и обучение. "

С цел да предложи образованието на жените, Лигата създаде вътрешен училище Коледа, на 01 Септември 1914. Създадена по модела на Ecoles ménagère на Швейцария, Коледа Домашното училище представлява крайъгълен камък в разпространението на новата роля на жените в дома и в обществото, и с течение на времето, адаптирана към промените в обществото и се превърна в модерно заведение на детска градина, начално и средно образование. С цел да се осигурят тези нива на образование, твърде, мъжки, на преподаване лига създаде учебен комплекс Хенри Castriciano, смесено училище, инсталиран на 15 март, 1987 година.

Лигата на Рио Гранде до Норте Учение се обърна, след това, за осигуряване на по-високо образование. По този начин, на 28 април, 1997 г., с министерско постановление, подписано от президента Ozório Bezerra Dantas, е създаден, за да School Natal за развитие на Рио Гранде до Норте (Farn). Представяне на образованието лига, учителят на Noilde Рамальо поканен професор Даладие Лице Куня Лима да се структурира педагогически проект на новосъздадената колежа. По този начин, с директора проф Даладие, за Farn официално бе инсталирана на 25 февруари 1999 година. Първоначално се предлага четири бакалавърски курсове.

В момента, UNI-RN предлага 15 бакалавърски курсове, десет ергени: администрация, Архитектура и градоустройство, счетоводство, право, медицински сестри, физиотерапия, Хранене, психология, Информационни системи и физическо възпитание; степен по компютърни науки и физическо възпитание; както и технолози в управлението на бизнеса и компютърни мрежи.

Също така те са в експлоатация, с голям успех и разширяване характер, 40 смисъл на думата следдипломна курсове в областта на управление на бизнеса, счетоводството, Закон, инженерство, информационни технологии, околна среда, здравеопазването и човешките ресурси.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

The степен по бизнес администрация, чрез общото си образование, ще бъде в състояние да действа в следните области: финанси, логистика, маркетинг, управление на човешките ... [+]

Профил Egress The степен по бизнес администрация, чрез общото си образование, ще бъде в състояние да действа в следните области: финанси, логистика, маркетинг, управление на човешките ресурси, стратегия, производство и материали, като не се забравя, че техният опит в тези области ще бъде даден на непрекъснатостта на изследвания чрез строг завършил или широк смисъл.

Умения и способности Разпознава и дефиниране на проблеми, да направи промени в производствения процес, да се действа превантивно; Разработване на изразяване и комуникация, съвместим с професионална практика, включително договарянето и междуличностни или междугрупови комуникации; Мислят и действат изключително много от сферата на производството, включително и своята позиция и функция в производствената структура под неин контрол и управление; Разработване на логически, критично и аналитично мислене; Има инициатива, творчество, решителност, политическа и административна воля, желание да се учи, готовността за промяна и повишаване на качеството и етични аспекти на тяхната професионална дейност; Разработване на способността за прехвърляне на знания за живота и всекидневния опит на работния плот; Бъдете в състояние да поемат лидерски позиции, работа в мултидисциплинарен екип; Разбиране на цялостната организационна контекста, интегриран, системен и стратегически начин, в отношенията си с външната среда; Да бъдеш в състояние да се отнасят задоволително със социалното, политическото, икономическото и културното която е поставена, за това, винаги присъстват социални ценности, справедливост и професионална етика; Да бъдеш в състояние непрекъснато да се учат, както в тяхното обучение, и в своята практика. ... [-]
Бразилия Natal
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски