Прочетете официалното описание

Колежът по инженерство и мениджмънт училище е само девет години на пазара, но вече се показва отлични резултати и се откроява сред националните училища заради различията си. Той е смятан от MEC един от най-добрите частни колежи в производство Engineering на Сао Пауло, като се вземат предвид КЗК, съставният показател за сведение в ENADE, преподаватели, учебни обучение ресурси, инфраструктура и съоръжения.

Факултетът е добре и е избрал пост-лекари, лекари, учители и експерти с богат опит, извършени в ФОРМА пълна производствена ИНЖЕНЕРИ, съчетаващ технологичното знание за продуктивна ПРОЦЕСИ И стратегическа визия за BUSINESS.

Повече от това, там е истинска загриженост в като се уверите, че студентите да развият не само тяхното академични знания, но също така и личностното им развитие. Те се насърчават да открият и изследват пълния си потенциал, в резултат на професионалисти, готови да се включат в пазара на труда и да се справи с предизвикателствата на бъдещето ще донесе на обществото.

Защо ESEG Училището по инженерство и мениджмънт има иновативна методология на преподаване, да изведат най-доброто във всеки район за трансформиране на студента в пълен професионалист.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Гражданският Инженерът е професионалист с богат техническо обучение. ... [+]

Продължителност: 10 семестъра

Периоди: Ден и Нощ

Какво правиш?

Гражданският Инженерът е професионалист с богат техническо обучение. Той е в състояние да зачене, планиране, проектиране, изграждане, поддържане и отстраняване на сгради, мостове, язовири, тунели, основи, ограничаване и стабилност наклон, водоснабдяване, водните ресурси, водноелектрическа; хидромелиорациите, третирането води и канализация, твърди отпадъци и контрол на замърсяването на водите, транспортна инфраструктура, пристанища, летища, пътища, пътища и транспортна операция.... [-]

Бразилия Сао Пауло
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Производство Инженеринг е, разбира се, с много възможности: то е свързано с проектирането, управлението и усъвършенстването на системите за производство на стоки и услуги ... [+]

Продължителност: 10 семестъра

Периоди: Ден и Нощ

Какво правиш?

Производство Инженеринг е, разбира се, с много възможности: то е свързано с проектирането, управлението и усъвършенстването на системите за производство на стоки и услуги чрез прилагане на собствени техники и методи за подобряване на ефективността на бизнеса.

Поради това производството инженерът може да търсят възможности в областта на контрола на качеството, планиране на производството, стратегия, информационни системи, логистика, между другото.... [-]

Бразилия Сао Пауло
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски