Прочетете официалното описание

Основана през 1998 г., Школата на Америките (FAM) е институция в град Сао Пауло, който предлага курсове в различни области на знанието.

Институцията дойде с намерението да се предложат диференциран избор на частното висше образование в Сао Пауло, като отдава приоритет на качеството на курсовете, които се предоставят адекватни и модерни съоръжения, които отговарят на търсенето на заинтересованите студенти да расте, така и в личен план като професионалист.

Курсовете, предлагани от FAM се оценяват от Министерството на образованието (MEC) с отлични концепции, много от тях с пълни марка. Диференцираното педагогически проект, инфраструктурата с международния стандарт (на първо място в Бразилия) и високо квалифицирани преподаватели, съставена от учители и лекари. FAM компоненти, които правят идеална институция за образуване способен и професионалисти, работещи на пазара на труда.

Предложението за образование се основава на загрижеността за студентите и тяхната професионална бъдеще. Инвестициите са насочени към осигуряване на адекватни и модерни съоръжения, за да отговори на нуждите на университета.

За тези и много други причини, които Школата на Америките е врата към вашия успех в кариерата, в крайна сметка, успехът ни история е ваш!

ИСТОРИЯ Личната сбъдната мечта от поддържащия: оферта към град Сао Пауло, в съседство на Утеха, а диференцирани образователни услуги, съществуващи на частната мрежа на висшето образование.

Това е най-иновативни от последните пъти образователен проект и така ние сме горди да го покажете.

Трансформацията започва с придобиването на бившата централа на Theatre Рекърд, с цялото културно минало вписан в художествения историята на град Сао Пауло, особено в десетилетията на годините 60/70, където и когато са били налице различни граждански и артистични събития, които Те започнаха с бързото преобразуване на социално-икономическо, художествено и културно Сао Пауло.

Призванието на Дома на културата, който поддържа трансформиран през 1995 г. от архитектурни интервенционните три години, застроително-театър, сега се нарича Building Yara Vianna Lamacchia.

Отворен през януари 1998 г., с удобства, които са предназначени за най-съвременните международни стандарти за комфорт и безопасност. Една красива и спокойна пространство, за да добавите знания, споделяне на идеи и да се размножават приятели.

През август 1998 се инициира с дейността на Школата на Америките, с наемането на екип от експерти отбележи в областта на образованието, за да се развие разрешаването на проекти на следните курсове:

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Faculdade Das Américas (FAM)

Рекламата е наука за планиране, подготовка, изпълнение и разпространение на рекламни кампании, за да приложи информираността на марката и увеличаване на продажбите на дад ... [+]

За курса Рекламата е наука за планиране, подготовка, изпълнение и разпространение на рекламни кампании, за да приложи информираността на марката и увеличаване на продажбите на даден продукт или услуга.

В училище за Северна и Южна Америка, студентът от реклама ще бъде в състояние да създаде рекламни кампании, чиято цел е да представи един продукт / услуга на обществото, за да се насърчава тяхната продажба.... [-]

Бразилия Сао Пауло
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
7 - 13 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Faculdade Das Américas (FAM)

Курсът на директорите дава възможност на професионалистите да действа като управител на финансова, материална или човек, влияещ за наличните ресурси за вземане на решения ... [+]

За курса Курсът на директорите дава възможност на професионалистите да действа като управител на финансова, материална или човек, влияещ за наличните ресурси за вземане на решения. Тя също е социална наука, която проучвания и изследва практиките, използвани за управление и администриране на средства.

ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ Student Администрация на школата на Америка ще бъде в състояние да: Управление на операциите на дружеството; Организира и координира финансовите дейности на дадено предприятие; План, насърчаване и управление на публични и частни институции; Определяне на оперативните стратегии на една компания, изучаване на нуждите на клиентите, развитие на продукти и услуги, да им служите и продажби на плана; Планиране и управление на бюджета на едно предприятие, което прави контрола на разходите и вътрешния одит; Олово, общуват, да ръководи и мотивира хората. ... [-]
Бразилия Сао Пауло
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски