Прочетете официалното описание

The FMJ - река Маккензи е институция на мултидисциплинарен висшето образование, частни, чиято цел е да се обучават човешки ценности престижна, способни да възприемат и интерпретират сегашните парадигми, предвиждат нови възможности и предложи създаването на алтернативни маршрути, в лицето на исканията за съвременност.

The Project FMJ Институционална - река Макензи има за цел да разшири и иновации отвъд традиционните предложения, свързани със съвременните съществуващи висши учебни заведения. Разширяването и изисква иновации, въз основа на стандартна гимназията, трябва, като насока, разбиране на реалността, което предполага информираността на обществото и следователно актив знания, не само знания, но и критики и изграждане на общество.

Тези характеристики позволяват на институционалния дизайн вгражда пробно, производство на нови знания върху социалните условия, което означава, имащи като метод за интегриране на преподаване / изследвания и интердисциплинарност, и, като принцип, взаимодействието с обществото.

Мисия, визия и ценности

Мисия

Образовайте човешкото същество е създаден по Божия образ, за ​​пълното упражняване на гражданството, да допринесе за развитието на себе си и обществото чрез преподаването, изследванията и разширение, и културни, спортни, социални и духовни дейности, околна среда Реформираната християнската вяра.

Изглед

За да бъдат признати от обществото като конфесионална Презвитерианската институция, филантропски и общността профил, който е посветен на божественото и хуманитарни науки; характеризира с непрекъснат стремеж към съвършенство в преподаването, изследванията и разширяване; стремеж за неразделна формирането на човешкото същество, в Реформираната Christian среда вяра.

Ценности и принципи

В личното поведение: достойнство, характер, честност и mackenzista дух; В междуличностните отношения: лоялност, взаимно уважение, разбиране, честност и смирение; При упражняването на професионална дейност: етика, компетентност, творчество, дисциплина, отдаденост и желание да работи като доброволец; В процеса на вземане на решение: търси за консенсус, справедливостта, истината, на равни възможности за всички; Връзката между колегиални органи, звена и отдели: сътрудничество, отборен дух, професионализъм и правилна комуникация; Връзката с други институции: отговорност, независимост и прозрачност; В обществото: участие и услуги за общността; И през цялото време, действа с любов, която свързва всичко в съвършенство.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Администрация е приложено социалната наука разработването планират стратегии за управление на човешки, материални и финансови ресурси на една организация. ... [+]

Администрация е приложено социалната наука разработването планират стратегии за управление на човешки, материални и финансови ресурси на една организация. Администраторът трябва да бъде в състояние да постигне целите и организационните цели чрез процес, за да планира, организира, ръководи и контролира действията, които ще бъдат разработени в областта на човешките ресурси, маркетинг, финанси и производство.... [-]

Бразилия Рио де Жанейро
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Счетоводителят курс има за цел обучение броячи с капацитет да действа професионално цялата национална територия. ... [+]

Счетоводителят курс има за цел обучение броячи с капацитет да действа професионално цялата национална територия. Учебният план е добре балансирана като се има предвид броя на задължителните дисциплини, предвидени в учебния план за минималната MEC, както и тези от подходящо обучение на професионални счетоводни най-високо ниво, на тезгяха.

Счетоводителят течение на реката факултет Макензи е съществувала в продължение на 48 години от бившия Факултет Moraes Джуниър, чието име и традиция на качество са позволили включването на основни счетоводни специалисти на вътрешния пазар. Курсът има топ ниво на преподавателския състав, където рафинирано академичното образование (специалисти, майстори и лекари), съчетани с голямо професионален опит, разграничава и привлекателна за тези, които се интересуват от циркулира Счетоводство, решават Факултетния Mackenzie-р.... [-]

Бразилия Рио де Жанейро
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски