UNINORTE - Centro Universitário do Norte

Представление

Прочетете официалното описание

The North University Center (UniNorte) е основана през 1994 г. с името на Manauara институт за висше образование (IMES) и само три курса: администрация, технологии и туризъм Data Processing. През 1998 г. тя разширява дейността си за създаване на културен институт Амазонас висше образование - ICESAM и за прилагане на курсовете на социални и медийни услуги със специализация в рекламата. По време на този период, UniNorte имал фантазия името на колежи гол.

Това беше през 2004 г., с акредитация като университетски център, име College Гол на отстъпи място на UniNorte, сега повече от 50 бакалавърски курсове. Четири години по-късно, на институцията, стана член на световния лидер на мрежата в областта на висшето образование, Лауреатски международни университети (LIU), присъства в 29 държави и с над 1 милион ученици в 80 институции, които предлагат курсове за класната стая и онлайн ,

Днес UniNorte разделена на 14 академични звена, разположени в центъра на града и разполага с повече от 50 курса на традиционната и технологиите дипломирането; Освен предлагането Повишаване дипломират широк смисъл и в тесен смисъл, в партньорство с водещи бразилски университети.

Академичната структура на UniNorte днес е разделен на четири отделни училища: Култура и хуманитарни науки; Здравни науки; Точна и Degrees. Той има важни предимства за образование на студента, като Международното бюро за обмен; дружествата UniNorte, за стажове и работни места, преди да се дипломира студенти и държавни лаборатории.

Въпреки че е млада институция, на UniNorte спечели социално утвърждава като важен образователна институция професионалисти, които играят ключова роля в тази област. Поета в своите професионални възпитаници на персонала на различни курсове, държани от институцията.

Той има в своята мисия за предоставяне на качествено висше образование за придобиване на ценности, умения и способности, които му позволяват гражданство с по-добри условия за заетост, с водещ принцип търсенето на модел за устойчиво развитие.

Места

Манаус

Address
Av. Leonardo Malcher, 853 - Centro
Манаус, Държава Амазонас, Бразилия