Прочетете официалното описание

Quality Unaerp

• Първо университет в района на Рибейрао Прето, основана на 1-ви Юни 1924 • Признат от МЕС като University през декември 1985 година. • Campus, базирана в Рибейрао Прето кампус и в Гуаружа с градуса, бакалавърски степени и технологиите висшето образование в класната стая и дистанционни методи за учене и преподаване инфраструктура, изследвания и лаборатории, оборудване, библиотеката и технологични ресурси. • 500000 повиквания на общността в над 30 програми за популяризиране, клиники, лаборатории, самата болница и в болници, УФА и UBDS града и региона.

Мисия

Създаване и разпространяване на знания, за да насърчава и допринася за развитието на индивида и обществото, въз основа на етични и християнските принципи, със свободата на научните изследвания, обучение и разширяване на иновациите, като се поддържа постоянно взаимодействие с национални и международни контексти.

История

The UNAERP - Университета в Рибейрао Прето беше първата институция на висшето образование в региона на Рибейрао Прето. Основана през първият. Юни 1924 като дружество School Фармация и Рибейрао Прето Dental School, група от идеалистично здравни специалисти, интелектуалци и възпитатели, тъй като изпълнението му е предназначена за насърчаване на социално, образователно и културно развитие на толкова богата кафе капитал днес Основната захарна тръстика Polo País.Daquele мечтател първоначалния проект, траекторията на UNAERP имаше силен растеж от края на 1950-те години, когато професор Electro Bonini (1913-2011), пое управлението.

Организационна структура

Администрацията на университета в Рибейрао Прето се състои от лица, действащи в интегрирана, координирането на всички дейности по обучение, изследване и разширение. Има Висшия съвет, канцлер, Декана, Group Мениджър, директори, координатори и колегиални.

Инфраструктура

The Unaerp има два кампуса: щаба кампус в Ribeirao Preto, инсталиран на Ribeirânia Квартал, а вторият кампус в Гуаружа, квартала Cove. На кампуса са планирани и са оборудвани с клиники, лаборатории, библиотека, класни стаи, сервизни и заседателни зали, академични и административни сектори за подпомагане на преподаването, изследванията и разширяване, както и областите на услуги, дневна и отдих, които правят възможно и се класира студентския живот.

По този начин, тези, които живеят тук, са повече от академична инфраструктура, научни изследвания и разширение. Campus Ribeirão и Campus Гуаружа са планирани пространства и грижи за насърчаване на благосъстоянието на хиляди хора, които за транзит им през цялата година, защото освен факултет, персонала и студентите, членове на общността също присъстват кампуса в търсене услуги и удобства.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade de Ribeirão Preto 

Курсът международни отношения на Unaerp е структурирана да се обучават специалисти могат да анализират, по интегриран начин, политическата, икономическата, търговската, к ... [+]

Курс с най-добрите марки, Concept 5, в оценката на MEC 1-ви курс на Рибейрао Прето и регион и 12-ти курс на Сао Пауло, между частни институции, според ОРФ през 2015. Учениците от международни отношения на Unaerp правят най-малко 100 часа обучение и 100 часа в режим на допълнителни дейности за разширяване на знанията и цялостно завършване. Партньорства с повече от 500 регистрирани институции и насърчава студентите да търсят възможности в Бразилия и в чужбина. технически посещения и студентски пътувания, наблюдавани от учителите в Европа и Латинска Америка. извънкласни дейности, като например технически посещения, лекции, симпозиуми, научни изследвания, културни мероприятия и др. В Unaerp се грижи да осигури на студентите с качество академичния живот, поддържане двете си кампуси, предназначени за социално и културно съжителство, с пълна инфраструктура, с няколко услуги, които осигуряват удобство и достъпност в зони за отдих, спорт, съжителство и широк достъп до колекцията библиотека и онлайн бази данни. ... [-]
Бразилия São Paulo Ribeirao Preto
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
4 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски