Прочетете официалното описание

спонсор на Кандидо Мендес университета бразилския общество на образованието, най-старата частна институция на висшето образование в страната, основан през 1902 г. от граф Кандидо Мендес де Алмейда, заедно с търговска академия на Рио де Жанейро. През 1919 г. тя е била създадена школа по политически науки и икономика на Рио де Жанейро, първата гимназия по икономика в Бразилия.

Академията става, в 50-те години, по търговия Техникум Кандидо Мендес, посветен изключително на гимназията. В същото десетилетие, Кандидо Мендес де Алмейда Junior създава Юридическия факултет на Кандидо Мендес, базирана в Кармо манастир, на Праса XV де Novembro, създаване на стандарт за отлични постижения в областта на юридическите науки и е пионер в обучението съдебномедицински практика. През 60-те, сегашната ректора, Кандидо Мендес, открива в университета изследователски институт на Рио де Жанейро - IUPERJ посветена на следдипломно обучение, магистърска и, по-късно, докторска степен по политически науки и социология. Качеството на преподаване и изследователска програма, разработена в IUPERJ има национално и международно признание.

През 1970 г. тогавашният факултет Кандидо Мендес Ipanema се разширява и развива програми за научни и технически обучения и бизнес администрация курсове, които да доведат до кампуса на Кампус дус Гойтаказиш и Нова Friburgo. Също така в Ипанема, културен център е създаден Кандидо Мендес, който се превръща в отправна точка на културата Кариока и инициатор на редица инициативи в областта на кино, театър, изобразително изкуство, поезия, видео и разширение образование.

От 1997 г., годината, в която Кандидо Мендес е акредитиран с президентски указ, като университет, специализирана в хуманитарните и социалните науки Приложни, нови курсове и кампуси са създадени, включително звената на Тижука център (Пий X) Padre Мигел, Jacarepagua и Майер, в допълнение към Нитерой и Araruama, състояние на Рио де Жанейро, и Витория, Espirito Santo. През 2001 г. в Института по хуманитарни възниква, интегриране на обучението, научните изследвания и разширение, с обширна програма за научни изследвания. Добавя два центъра за изследвания и дипломирани курсове във формите на бакалавърска и студент, и завършил в социални науки, история, литература, фотография, изкуство и култура, туризъм и международни отношения.

Кандидо Мендес университет откроява от своите връстници, защото той е институция исторически ангажимент за високи постижения в изследователската дейност и завършил, държейки центрове и изследователски институти, програми седем магистърски и две докторски, както и десетки курсове смисъл на думата след дипломирането. Издава шест издания.

Институцията отвори, като се започне през 2011 г., нови кампуси в различни региони на Рио де Жанейро, например, единици на Санта Круз и Bangu, в Западна зона, и единството на Пеня, разположен в северната част на града.

Разпределени за период от общо 15 единици с 21 студенти и много други в последователните и технологични срокове, дейностите на Мендес университет Кандидо, подкрепени от повече от един век на традиции и постижения, които се утвърди като национален и международен еталон в науката хуманитарните и социалните, заедно повече от 20000 студенти и 1000 преподаватели и изследователи.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade Cândido Mendes

В Катедрата по политология и международни отношения поддържа бакалавърска степен по международни отношения, с акцент върху международните преговори, чиято цел е да се обу ... [+]

Международни отношения

Признаване / акредитация

Резолюция 13 13/12/2001

гол

В Катедрата по политология и международни отношения поддържа бакалавърска степен по международни отношения, с акцент върху международните преговори, чиято цел е да се обучават специалисти за да работят с лекота в международните бизнес площ, държавните агенции и неправителствени организации, както и други възможности. Факултетът се състои от учители и лекари с задълбочени познания и значителен опит в анализа и изследванията по международни въпроси.... [-]

Бразилия Рио де Жанейро
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
8 - 8 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Universidade Cândido Mendes

Курсът по Счетоводство науките UCAM има за цел да обучи специалисти, които, надарен с солидна теоретична и счетоводни и управленски техническо обучение, са в състояние да ... [+]

Признаване / акредитация

Указ 31594 от 14/10/1952

гол

Курсът по Счетоводство науките UCAM има за цел да обучи специалисти, които, надарен с солидна теоретична и счетоводни и управленски техническо обучение, са в състояние да действа в публичния и частния сектор, особено в промишлени, търговски сегменти и одиторски услуги, консултации и експертизи счетоводство.

Часове Натоварването на Разбира се състои Н 3320 / A, включително: 300 часа контролиран обучение и 200 часа комплементарна програма дейности.... [-]

Бразилия Рио де Жанейро
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски