Прочетете официалното описание

За повече от 40 години, Университета Ibirapuera предлага солидна основа на опита, натрупан в миналото, настоящето реалност практика и внимание към бъдещите възможности да се обучават своите специалисти.

Целта е да се обучават лидери: тези, които са в състояние да измислят промяна и да предложи решения.

Годините на историята показват, че хиляди студенти, служители и учители участват в иновативен образователен проект и фокусирани върху лидерите на обучение, основан на пазарните изисквания и социални ценности.

Примерите, които свидетелстват за образователна постижения, предложена от University Ibirapuera изобилстват. Те включват инвестиции и стимул направени в областта на академичните изследвания, един от стълбовете на университетската дейност. Институцията поддържа групи, формирани от сертифицирани преподаватели изследователи от Националния съвет за научни изследвания и технологии (CNPq).

Можем също така да се подчертае магистърските курсове по право и стоматология, както се препоръчва от носовете.

Все още е възможно да се говори за социална отговорност чрез предоставяне на безплатни грижи за хората с ниски доходи в клиниките на университета.

Подчертавайки загриженост Ibirapuera университет с формирането на ученика, можем да споменем, че институцията инвестира в иновативни преподаване и предлага на учениците, както и бакалавърски курсове, технологични курсове и удължаване с интердисциплинарен визия на хуманистичната и общото образование.

Дали това е и лидер на своето бъдеще. The University Ibirapuera е готов да ви помогне да се гарантира, академични и професионални успехи живот.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Проектира строителен инженер, управлението и контрола върху всички етапи на строителство или ремонт. ... [+]

Curriculum Matrix:

Проектира строителен инженер, управлението и контрола върху всички етапи на строителство или ремонт. Тя е до него, за да се гарантира стабилността и сигурността на сградата, изчисляване на силата на използваните материали.

Професионалистът е отговорен, например, изграждането на сгради, тунели, магистрали, летища, и ВиК инсталации, промишлени, транспорта и движението. ... [-]

Бразилия Сао Пауло
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Тя е клон на инженерството, която управлява човешките ресурси, финансови и материални ресурси, за да се повиши производителността на фирмата. ... [+]

Curriculum Matrix:

Тя е клон на инженерството, която управлява човешките ресурси, финансови и материални ресурси, за да се повиши производителността на фирмата.

Инженерът на производство е професионален отговорен за проектиране и разработване на промишлени производствени линии, които повишават ефективността и намаляване на разходите.

University Ibirapuera, професионалистът ще бъдат напълно обучени, като разбира се развива капацитет за управление на ресурсите и дух Студентски Предприемач на.... [-]

Бразилия Сао Пауло
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски