Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Представление

Прочетете официалното описание

The UNIFENAS

The University Жозе ду Rosário Vellano - UNIFENAS, замислена и създадена от професор Едсън Антонио Velano, започва своята история в 22 Май 1972, когато бяха допуснати първите курсове. Международният колеж по Alfenas област през 1988 г., сега се нарича Университет Alfenas - UNIFENAS признати от Постановление 605/88 на 13/12/1988 Министерството на образованието - MEC, публикуван във Федералния Официален вестник на 15/12 / 1988 г. (страница 24456).

През 1993 г. банката започна да се разширява с изпълнението на други университети. Днес, на UNIFENAS присъства в Alfenas, Бело Оризонте, Campo Belo, Divinopolis и Varginha. Той предлага бакалавърски, Lato следдипломни курсове и смисъл на думата (майстор, признат от носове / MEC), пребиваване в различни специалности и удължители курсове по методи на преподаване и разстояние.

Има пет кампуса със специално изработени и снабдени с модерни технологични устройства, свързани с нея, за да човешките ресурси, поставени UNIFENAS на видно място в бразилския образователна сценарий.

В Alfenas, Университетската болница на Alzira Velano UNIFENAS, открит през 1992 г., тя е център на живота, които работят в грижи, обучение и изследователска дейност. Сертифицирана Учебна болница от министерствата на здравеопазването и образованието, извършва средно по 30 000 процедури на месец, обслужващи пациенти в Alfenas и други градове в региона, с население от около почти един милион жители.

Тя е регионален справка в рискова бременност, травма, неврохирургия, неонатална интензивни грижи, хемодиализа, реч. Имате банка на очните тъкани и извършва улавяне и роговицата трансплантационната хирургия на Alzira Velano е болничен комплекс, който се състои от клиники, институти и клиники.

Центърът за преподаване и здравеопазването на Общността - CEASC - Факултета по медицина UNIFENAS в Белу Оризонти, е изправена пред клиничното лечение на пациенти на ниво Средно Health Care - по специалности médicas- която се разширява и разнообразява среди преподаване и обучение на академично Сред неговите агенции за подпомагане на обучението, научните изследвания и разширение, застой Стоматологични клиники; Физиотерапия клиники; Клинична психология; Клинична речева терапия; Pro-Smile Center (за лечение на пациенти с черепно-лицеви деформации и заешка устна и наранявания, както и очни импланти, носа и марки); Eye Institute; Центрове за правна помощ и съдебна; Младши фирми; Ветеринарни и Farms Experimental болница.

Всичко това, с преподаватели и квалифициран чрез строг завършил смисъл (майстори и докторска степен) и диференцирани учебни методологии допринасят ефективно за сградата на специалистите на знанието, завършващи UNIFENAS.

Вярвайки, че всяко знание трябва да донесе ползи за обществото, институцията се превърна във важен генератор на работни места за състоянието на Минас Жерайс.

По този начин, UNIFENAS, през цялата си съществуване, основан на интереса на Общността на дейностите и проектите, по-правилно съгласуване между преподаването, изследванията и разширение, следват траекторията си, ангажирани с неговата социална мисия, насърчаване на науката, технологиите, здравеопазването, хуманизъм, компетентност и ангажимент.

UNIFENAS. Знанието за живота!

Места

Alfenas

Address
Alfenas, Щат Минас Жерайс, Бразилия

Програми

Това училище също предлага: