Прочетете официалното описание

The UNIFENAS

The University Жозе ду Rosário Vellano - UNIFENAS, замислена и създадена от професор Едсън Антонио Velano, започва своята история в 22 Май 1972, когато бяха допуснати първите курсове. Международният колеж по Alfenas област през 1988 г., сега се нарича Университет Alfenas - UNIFENAS признати от Постановление 605/88 на 13/12/1988 Министерството на образованието - MEC, публикуван във Федералния Официален вестник на 15/12 / 1988 г. (страница 24456).

През 1993 г. банката започна да се разширява с изпълнението на други университети. Днес, на UNIFENAS присъства в Alfenas, Бело Оризонте, Campo Belo, Divinopolis и Varginha. Той предлага бакалавърски, Lato следдипломни курсове и смисъл на думата (майстор, признат от носове / MEC), пребиваване в различни специалности и удължители курсове по методи на преподаване и разстояние.

Има пет кампуса със специално изработени и снабдени с модерни технологични устройства, свързани с нея, за да човешките ресурси, поставени UNIFENAS на видно място в бразилския образователна сценарий.

В Alfenas, Университетската болница на Alzira Velano UNIFENAS, открит през 1992 г., тя е център на живота, които работят в грижи, обучение и изследователска дейност. Сертифицирана Учебна болница от министерствата на здравеопазването и образованието, извършва средно по 30 000 процедури на месец, обслужващи пациенти в Alfenas и други градове в региона, с население от около почти един милион жители.

Тя е регионален справка в рискова бременност, травма, неврохирургия, неонатална интензивни грижи, хемодиализа, реч. Имате банка на очните тъкани и извършва улавяне и роговицата трансплантационната хирургия на Alzira Velano е болничен комплекс, който се състои от клиники, институти и клиники.

Центърът за преподаване и здравеопазването на Общността - CEASC - Факултета по медицина UNIFENAS в Белу Оризонти, е изправена пред клиничното лечение на пациенти на ниво Средно Health Care - по специалности médicas- която се разширява и разнообразява среди преподаване и обучение на академично Сред неговите агенции за подпомагане на обучението, научните изследвания и разширение, застой Стоматологични клиники; Физиотерапия клиники; Клинична психология; Клинична речева терапия; Pro-Smile Center (за лечение на пациенти с черепно-лицеви деформации и заешка устна и наранявания, както и очни импланти, носа и марки); Eye Institute; Центрове за правна помощ и съдебна; Младши фирми; Ветеринарни и Farms Experimental болница.

Всичко това, с преподаватели и квалифициран чрез строг завършил смисъл (майстори и докторска степен) и диференцирани учебни методологии допринасят ефективно за сградата на специалистите на знанието, завършващи UNIFENAS.

Вярвайки, че всяко знание трябва да донесе ползи за обществото, институцията се превърна във важен генератор на работни места за състоянието на Минас Жерайс.

По този начин, UNIFENAS, през цялата си съществуване, основан на интереса на Общността на дейностите и проектите, по-правилно съгласуване между преподаването, изследванията и разширение, следват траекторията си, ангажирани с неговата социална мисия, насърчаване на науката, технологиите, здравеопазването, хуманизъм, компетентност и ангажимент.

UNIFENAS. Знанието за живота!

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Целта на курса е да подготви компетентни и креативни професионалисти, способни да отговорят на нуждите на пазара, което води организации от всякакъв мащаб, за да бъдат ус ... [+]

В течение

Курсът на директорите на UNIFENAS, кампус Alfenas, е свързан с програмата за сертифициране на качеството FGV. Титруване на учители и професионален опит, педагогически проект на курса и инфраструктурата на курса са внимателно анализирани от екипа на FGV. Това постижение на курса на директорите на UNIFENAS, кампус Alfenas, сигнализира неговите постижения и качество! Акредитирани институции са постигнали отлични резултати в тестовете, прилагани от MEC (Министерство на образованието) за студенти от висши учебни заведения, за да се измерва качеството на образователния процес. През 2012 г. 88% от акредитирани институции са получили максимален брой точки, а 12%, които не са взели максимален резултат взе най-високи резултати в техните държави. За постигането на тези резултати, студентът е готов да се разберат научни, технически, социални и икономически проблеми на производството и неговото управление, предмет на завършили нива на процеса на вземане на решения и да се развива качествено и добро управление, разкривайки асимилацията на нова информация и представяне на интелектуална гъвкавост и адаптивност в контекст в справянето с различни ситуации, настоящи или възникващи в различните сегменти на администратора равнопоставеност. Също така е готов да се идентифицират проблемите и да предложи алтернативни решения, разработване и прилагане на творчески и иновативни проекти, които могат да доведат до развитие на организацията и самото общество, както се препоръчва в националните препоръки учебна програма за курсовете за управление.... [-]

Бразилия Alfenas
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
8 - 8 семестри
Кампус
Научете повече на английски