Прочетете официалното описание

The CEUBAN - Център Unified Bandeirante започна дейността си на 20 юни 1968 г., по силата на предишното си име на гражданското общество на физическото възпитание Сантос.

• През април 1969 г., тя е била създадена първата си факултет - Факултет на физическото възпитание, който е работил в сградата на футболен клуб Бразилия. В момента, на Факултета по физическо възпитание - FEFIS е инсталиран на Campus II (Av. Минуси. Nebias, 536); • От 1972 г. тя започна да функционира на Колежа на образованието и науките за човека "Проф Лаерт де Карвальо ", предлагащи курсове по педагогика и социални изследвания. През същата година, той започва училище за бизнес и административни науки на Сантос, с курсове по бизнес администрация и бизнес администрация с акцент в международната търговия, първият такъв курс в страната; • През 1976 г. институцията е създал училище за стоматология на Сантос, който предлага хода на стоматология и опит в областта на протези, ендодонтия, ортодонтия и детска стоматология. Факултетът по дентална медицина, днес, предлага специализирани курсове в 12 области, и разчитат на различни видове клиники за стоматологична помощ към обществото, достигайки средно 500 процедури на ден; • През 80-те години, на UNIMES започва да учи икономика (86), в рамките на административна и академична структура на Факултета по административни и търговски науки. Дори през 1986 г., направи промени в организационната структура, създаване на сливането на Училище за бизнес и административни науки на Сантос с Факултета по икономика. Тази коалиция се появява на училище за счетоводството; • През 1992 г. започна да предлага друг пионерски курс в региона, разбира пускане на пазара. През 1996 г. той създава курса по бизнес администрация с акцент в Транспорт и логистика. Тази година също започна училището по инженерни и технологични науки, предлагайки на храните Инженеринг курсове, компютърно инженерство, информатика и технологията на производство (химия); • Също така през 1996 г., започна във Факултета по ветеринарна медицина, както и първата университетска болница по ветеринарна медицина (Hovet), който в момента работи в помещенията на Campus IV Morro Da Nova Cintra; • През 1997 г. тя откри своя училище на закона. През същата година (97), институцията започна дейността на Факултета по здравни науки в Училището по медицина. Медицина се превърна в основен генератор на знания, като се стреми да интегрира обучението, научните изследвания и продължаващо медицинско образование в региона. Консолидиране на дейността си в областта на здравеопазването, през 2001 г., той е създаден хода на Nursing, че е била предложена от 2002г.

В аспирантура, в допълнение към специализираните курсове, които са насочени специално за сектора на здравеопазването, Банката също започнаха да предлагат курсове по познаване на нови курсове, които са консолидирани. В допълнение, UNIMES има магистърска степен (по-точно казано завършил) по философия на правото и дифузно и колективни права, предлагани от Юридическия факултет.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Управление е да планира, организира, ръководи и контрол, вземане на решения относно ресурсите, налични и необходими за управлението на една организация, като се вземат пр ... [+]

Управление е да планира, организира, ръководи и контрол, вземане на решения относно ресурсите, налични и необходими за управлението на една организация, като се вземат предвид професионалната информация, екипи, икономически, политически и социално развитие на региона, страната и света.

Планира, организира, ръководи и контрол, администраторът трябва да бъде готов да:

Поставяне на цели и задачи; Анализирайте, разбиране и решаване на проблеми Организира и разпределя ресурси, както финансови, технологични и като хора; Водеща, общуването, насочване и мотивиране на хората; преговаря; Направи решения; Control, измерване и оценка. ... [-]
Бразилия Сантос Дюмон
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски