Прочетете официалното описание

Мисия

мисия USU е, да се образоват за свобода, за независимост, вдъхновен от християнските ценности, чрез формиране на човешки и етични, внимателни към реалностите и сложността на съвременния свят, вкоренени в харизмата на St Angela, като Сервира мотото (ще послужи).

Принципи

• дисоциация на обучението, научните изследвания и разширяване, както е предвидено в федерална конституция, както и обучение на професионален персонал на висшето образование, научните изследвания и разширение и областта на човешкото познание под формата на Закона на Насоки и основи на народната просвета.

• сервира - "служи" е университетът поставя в услуга на човека, семейството, обществото и църквата, предоставянето на тази услуга да му право на съществуване.

• СВОБОДА строителство и автономия в разпространението на знания.

• отношение на всички случаи на организирана общество.

Ценности

• качество в обслужването и ангажимент за производството, съхранението и предаването на знания и обучение на компетентни и отдадени на социалните работници.

• ЕТИКА прилага във всички отношения, плуралистична среда, в която дебатът е инструмент на демократичния живот.

• Зачитане на човешкото многообразие, културно и опазване на природата и разпространение на бразилската култура.

• ангажимента на университетската общност в институцията.

• Иновации и креативност подчинена на етиката.

• диалог с управлението на участието, условия динамичен и прозрачен ангажиран с по-добри работни и качеството на живот.

• устойчивост, ефективност, ефикасност и ефективност в развитието на институционалните дейности с финансовата стабилност и управленски капацитет на институцията.

• ISONOMY третирането на Дяловете институция.

• Планиране и непрекъснато оценяване на университетския живот.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade Santa Úrsula (USU)

Курсът на биологическите науки, пионер в областта на естествените науки в Рио де Жанейро, така квалифицирани специалисти с висока научна продуктивност, влизащи в околната ... [+]

Курсът на биологическите науки, пионер в областта на естествените науки в Рио де Жанейро, така квалифицирани специалисти с висока научна продуктивност, влизащи в околната среда, както е ключов процес на квалификация в няколко области.

Опитът по биология в университета в Санта Урсула (USU), международно признат, се казва в университета като един от най-добре подготвените институции в нашата страна за професионална квалификация в областта на здравеопазването и околната среда.... [-]

Бразилия Рио де Жанейро
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Universidade Santa Úrsula (USU)

В бакалавърска степен по електроинженерство от Universidade Санта Урсула има за цел да обучава общообразователни инженери с познания в Power Systems. ... [+]

Представяне

В бакалавърска степен по електроинженерство от Universidade Санта Урсула има за цел да обучава общообразователни инженери с познания в Power Systems.

Деяния (от проектирането до поддръжката) в промишлени и системи или средства за измерване и електрически контрол, както и всички мерки, производство, пренос, разпределение, използване и икономия на енергия до традиционните източници, както и алтернативни източници казват се отнася до областта на електроенергийните системи.... [-]

Бразилия Рио де Жанейро
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски