Прочетете официалното описание

UNISANTA: НАЙ-ГОЛЯМОТО БРЕГА UNIVERSITY Paulista

Включено в избрана група от Excellence институции за висше образование на Министерството на образованието (MEC), Университет Санта Чечилия в (Unisanta) потвърждава качеството на тяхната педагогическа проект на университетско и следдипломно, неговата инфраструктура и брилянтния изпълнението на тяхната активни учители, студенти, възпитаници и персонал. Само 9% от бразилски университети са част от тази група.

От 1961 г., скромната училището обърна постепенно в Комплекс Образователна Санта Чечилия, най-старият от Сантос и един от най-важните в страната, с около 15 000 студенти, от детската градина до следдипломно и около 100 хиляда квадратни метра застроена площ.

В момента, в Университета предлага 37 бакалавърски курсове, включително традиционна и кратко (в класна стая и разстояние) и множество курсове на разширение, по-широк смисъл, MBA и майстори, одобрени единодушно от пелерини: екологията и крайбрежните системи и професионалистите в Машиностроене.

Двамата майстори отговарят на настоящите нужди на страната. Учителят по екология, в областта на околната среда и устойчивото развитие, както и инженеринг, има за цел да обучава инженери за все по-сложните изисквания на предварително сол и други перспективни сектори на икономиката на бразилската икономика.

Но опитът от Unisanta капитана на терена е по-рано, чрез партньорства с реномирани институции като споразумението за междуведомствена с политехнически училище за USP и институциите на ЕС.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

За да се адаптира към нуждите на пазара, с цел по-целенасочено обучение, курсът има споразумения и обмен с корпоративни технологии заемателите, електрически компании, нау ... [+]

УЧИТЕЛИ са популярни за СПЕЦИАЛНОСТ ЕНЕРГИЙНИ концесионери

The електротехника курс на Unisanta е настроен за включване на нови технологии, свързани с областите на производство, пренос и разпределение на електрическа енергия, като се има предвид интегрирането на нови източници на енергия от възобновяеми източници като вятър, слънце, биомаса и т.н. В този контекст следва да се фокусира върху концептуални и практически приложения за професионално обучение, свързани със съоръжения за проекти, анализ на електрически мрежи, електрически машини и оборудване власт, защита и системи за контрол. ... [-]

Бразилия Сантос Дюмон
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Механичната инженерът е професионален труд в планирането и контрола на производствените материали, особено метали, части и възли. ... [+]

Механичната инженерът е професионален труд в планирането и контрола на производствените материали, особено метали, части и възли. Той също така използва вариант на налягане и температура и хидравлични, пневматични и топлинна енергия.

Поради това е професионалист с огромни потенциални дейности, които се оказва, възможностите за стажове за студенти и работа за висшисти.

От първия семестър, студентите участват в практически дейности като проектиране и строителство на четирибандов под наем за да педал, завършваща с оспорваната конкуренция в края на семестъра. Но това е много сериозен въпрос, тъй като изисква всеотдайност и изследвания на участниците, които трябва да овладеят физическите понятия. ... [-]

Бразилия Сантос Дюмон
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски