Прочетете официалното описание

Ангажиментът за регионално развитие, направено от университета Vale направи Rio Doce (Univale) е отразено в неговите дейности. Daily, Univale работи, за да се срещне нуждите на общността, потвърждавайки своята идентичност College Общността. Ето как тя се квалифицира като партньор на местно производствения сектор за насърчаване на социално, икономическа и екологична устойчивост.

От създаването си през 1967 г., когато все още беше Univale Minas ембрион технологичен институт (MIT), Пърсивал Farquhar Foundation (FPF) присъства в историята на сградата на института за висше образование (РИОКОЗ). The Univale отразява постигането на желания мечтата за дълго пионери, които, с очите на бъдещето, са били в състояние да даде на консолидирана университет в регионален сценарий.

Преподаването, изследванията и Extension са в основата на Univale, че винаги се фокусира върху обучението на квалифицирани работници за пазара на труда. Предлагането на академична структура в съответствие с тази цел, на Univale поддържа повече от 27 бакалавърски програми, като предлага удължаване на курсове и завършват широкия смисъл на думата.

The Univale все още има две магистърски програми. В MSC в биологичните науки, която стартира през 2005 г., има за своя район на концентрация имунопатология на инфекциозни и паразитни болести. Но Господарят на Spatial интегрирано управление отразява авангардна визия на Univale чрез новаторска интердисциплинарен подход и уникалното в страната, стартира през 2008 година.

Винаги внимателно към регионалните нужди, е насърчаване Univale университет на спортни и културно образование, винаги са били приоритет на регионалните аспекти за насърчаване на растежа. С проекти и програми за действие на Общността и услуги, на Univale допринася за изграждането на път, който води до трансформация на реалността.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Новият курс на директорите на Univale иновациите във всички аспекти, свързани с формирането на тази професионална от изключително значение за икономическата и финансова п ... [+]

Новият курс на директорите на Univale иновациите във всички аспекти, свързани с формирането на тази професионална от изключително значение за икономическата и финансова подкрепа на страната ни. В допълнение към стратегическа подготовка и съществуващите етика, подготовката на учениците да се разработи цялостна визия, както и иновативни и устойчиви HR, маркетинг, производство, логистика, справедливост и качество, новият курс идва с голяма разлика, за да се даде акцент в областта на финансите, основните тесните съществуващата в компании и проекти в Бразилия. По този начин, новата професионална администрация ще бъде в състояние да открие, преди другите, основните пречки за бизнес или проект, както и акт предлагащите модела на ново управление, по-икономична, ефективна, иновативна и печеливш.... [-]

Бразилия Гувернадор Валадарес
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Курсът по електротехника на Univale разполага с модерни химия лаборатории, физика, електроника, материали и Електрически измервания, електрически машини, Промишлени средс ... [+]

електроинженерство

Курсът по електротехника на Univale разполага с модерни химия лаборатории, физика, електроника, материали и Електрически измервания, електрически машини, Промишлени средства за автоматизация, автоматизация, техническо чертане и компютърни и информационни технологии.

От студентите 1-я период настоящите проекти в Академик търговия, провеждат ежегодно, водещи научни статии. Изследвания и в края на учебната работа са признати от различни фирми, създаване на образователни комплекти, които подобряват производствените процеси. Ръководейки се от учители, студенти и провеждане на Общността за популяризиране на проекти в нуждаещи се лица от региона. ... [-]

Бразилия Гувернадор Валадарес
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски