Прочетете официалното описание

Институцията носи в своята история на почти 50 години, загриженост за изграждането на познания за тяхното академично, и да бъдат подготвени за рационализиране на процеса на обучение. Adept в съвременната концепция на преподаване, която цени на обществения интерес, зачита индивидуалните различия и насърчава колективните действия и интердисциплинарни проекти, в рамките на една вселена характеризира с обогатяване на съвместното съществуване на културното многообразие.

The Univille признава, че неговата гледна точка се увеличава всеки път, когато едно отношение и приема различията. Plural като живота, разбираме, че една среда с разнообразието от идеи, култури, вярвания и знания осигурява баланс и възможности вселена.

Университетът е убеден, че мъдростта се придобива с течение на времето, при преодоляване на предизвикателствата и предаване на знания, така че да насърчава хората да живеят своя опит и откриване на изобилието от знания, която е по всякакъв начин.

The Univille, всеки ден, насърчава хората да се срещнат и да постигнат целите си. Разбира, че всичко си има причина за това, че и, чрез разнообразие от идеи и култури, той вярва, че хората могат да открият и да изградят своята истинска цел.

Университетът планира учредяването на колегията да докторат и е единственият университет в северната част на Санта Катарина. През 50-годишна история, консолидира своята роля като препратка в преподаването и като формиране на основните предизвикателства пред местната общност становище.

Бъдете Univille вие също!

Мисия, визия и принципи

Мисия

Насърчаване на хуманистичната и професионална справка за обществото обучение, работа в преподаването, изследванията и разширение и да допринесе за устойчивото развитие.

Изглед Той е национално призната като колеж, устойчива, иновативна, извън границите на една и справки в преподаването, изследванията и разширение.

Институционални ценности и принципи

Гражданство: автономия, ангажираност, мотивация, благополучие и отговорно демократично участие насърчаване на личностно и социално развитие.

Интеграция: сътрудничество и съвместни действия с вътрешните и външните общности изграждане на общото благо.

Иновации: силата да генерира и трансформиране на научните познания в устойчиви решения за вътрешни и външни среди допринася за социално-икономическо развитие.

Отговорността за околната среда: управление на ресурси и действия, извършени на равновесието в околната среда в по-благоприятно подобрено качество на живот.

Цели

Изработване и разпространение на научни, технологични, изкуството и културата, насочена към социално благо. Иновативни отговорно, за да се разшири достъпът и престоя на студента в институцията. Предприемане на действия по управление, които искат да се подобри качеството на трудовия живот. Интегриране на нови концепции и технологии за образователни процеси, научни изследвания и разширение. Разработване и подобряване на критична, разследващ и интерактивен духа с вътрешните и външните общности.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Форма за критични граждани и етична позиция, призовавайки на предприемаческия дух на всяка учебна. ... [+]

За курса Форма за критични граждани и етична позиция, призовавайки на предприемаческия дух на всяка учебна. Допринася за ролята си в създаването, управлението и администрирането на организационните системи. Активира академично упражнение професионални функции за устойчиво развитие в наблюдението на непрекъснатите промени на пазара.

Титруване: Бакалавър

Продължителност: 4 години... [-]

Бразилия Жоанвил
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Производство на курса Engineering Univille обединява познания за бизнеса, икономиката и инженеринг. ... [+]

За курса Производство на курса Engineering Univille обединява познания за бизнеса, икономиката и инженеринг. Ученикът е готов да планирате, разгръщане и управление на производствените системи, насърчаване на подобряване на производителността на фирмата. Инженерът по производство занимава с проектиране, приложимост и полезност стоки операция, е фундаментална част от индустрии и компании. ... [-]
Бразилия Жоанвил
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски