Прочетете официалното описание

Университетът на Marilia (Unimar) има повече от половин век, посветена на обучението на висококвалифицирани специалисти за работа на пазара на труда. Днес се откроява като една от водещите образователни институции в страната и ще бъде в третото хилядолетие най-голямата частна образователна университета в Бразилия.

С доказан опит, тези следващите години като генератор център на знания, да ги предаде на няколко поколения и лидери, формиращи в различни области.

История

Институцията, дошъл Marilia, през 1938 г., когато градът - с само на 9 години - вече има перспективи за развитие на търговията, промишлеността и селското стопанство, включително изненадващо увеличение на индексите на населението.

По този повод проф Glicério Póvoas успя създаването на Alta Paulista училище по търговия, тогава наречена Академия на Marilia Commerce, която инсталира хода на Economics. По-късно на 30 декември 1956 г., доведе до Асоциацията на Marilia образованието днес поддържа Unimar. Оттогава ръстът е естествена, следвайки развитието на своята страна.

The Unimar като център генератор на знания чрез обучение, изследвания и разширение, е наблюдението на разработването и участва в процесите на трансформация на обществото.

По този начин, резултатът не може да бъде различен: първото училище през 1938 г., с малко над 50 квадратни метра, днес институцията има пълна инфраструктура, с един от най-модерните и оборудван университета в страната.

Мисия

Университетът на Marilia има като МИСИЯ формират етичен и компетентен професионален, включени в националната общност, могат да предоставят знания, насърчаване на културата, обмен с цел разработване на колективното съзнание в продължаващото търсене на възстановяване и човешка солидарност.

Изглед

Бъдете национална референтна институция на висшето образование и е признат като пропагандатор на върховите постижения в преподаването, изследванията и разширение.

Ценности

Уважение към клиента, качество и надеждност, Ангажимента, иновации, етика, социална отговорност, устойчивост, безопасност.

Гол

Като иновативна, клиентски-ориентирана, хората и води до непрекъснато търсене на качеството на преподаване.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade de Marília (UNIMAR)

Управление на игрището UNIMAR започна през януари 1974 с мисията да насърчава неразделна формирането на професионална, което му позволява да управлявате организации от си ... [+]

Курсът

Управление на игрището UNIMAR започна през януари 1974 с мисията да насърчава неразделна формирането на професионална, което му позволява да управлявате организации от системна гледна, подготвя етични предприемачи, социално отговорни и ангажирани към непрекъснато обучение.

Кариерата

Професионалната подготовка, получена от администрацията гарантира глобална визия и конкретни знания на света на бизнеса, което му позволява да действа в следните области: управление, консултиране или консултиране; търговски, индустриални, финансови, agropastoral, услуги - банки, финансови и др.; болници, клиники, лаборатории и фармацевтични компании; кооперациите; преподава област; компании и правителствени агенции: федерално, щатско и общинско; хотелиерството и туризма. В този смисъл, можем да видим, че управлението на кариерата е динамичен, което ви позволява да добавяте постоянно нови области. Наличието на Управителния професионално, независимо дали са в промишлеността, независимо дали във финансовите институции, все още е в търговията, може да е активът, че една организация трябва да спечели.... [-]

Бразилия Marilia
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски