Прочетете официалното описание

В университета в Сорокаба - Uniso е University Общността, регионално, които не деноминацията, качество, първата семената Философския факултет, науки и писма от Сорокаба, създадена през 1951 г., която започна да функционира ефективно през 1954 г. с два курса: Педагогика и Neo-латински букви, както и само на 27 студенти.

Днес Uniso има над 60 бакалавърски, предлага следдипломна курсове и тесния смисъл на думата, както и удължаване на курсове. Негови ученици са от 70 града, намиращи се в радиус от 100 км около Сорокаба, и са разпределени в три кампуса: University City Учител Aldo Vannucchi, открити през 1999 г.; Trujillo кампус, където Философски факултет на науките и писма е създадена през 1954 година; и кампус Семинар от 1994 г. насам.

В рамките на организацията на Националната висшето образование, на Uniso е проектиран като University: Общността, както за имуществото на управлението, тя е собственост на общността, а не на държавата или частни. Следователно, за да го управляват, освен Висшия съвет на своята власт на кръпките, председателстван от Сорокаба архиепископия архиепископ и интегрирана от осем категоризирани членове sorocabana общество, Uniso има вътрешни дискусии, включително университетски съвет - Консултантът , съставен от лидери, учители, студенти и служители на институцията, представители на своята Отговорник Entity, City Hall, City Hall, в адвокатската колегия на Бразилия - бразилската асоциация на юристите и Центъра на Сао Пауло държавните Industries - Ciesp. Общността е най-Uniso съществува, за да го обслужва ефективно, чрез стриктно управление и винаги актуален.

Неденоминационен, т.е., въпреки че тялото му Отговорник е създадена от митрополия на Сорокаба, Uniso не е собственост на католическата църква или академична предложение е обвързана от него, но е вдъхновен от християнските ценности.

Регионална, но без да губи своята универсален характер, на Uniso е внимателен към характеристиките и нуждите на региона Сорокаба. В този район, все повече се вмъква Uniso, производство и разпространение на знания, с социална ефективност като мощно средство за операционализация на основните очаквания на регионалната общност.

Качество, т.е. мащабирани от търсенето на постоянен и значимо постижение на универсалността на знания и съгласуваност с неговата педагогическа проект се ръководи от критерии за оценка на съответните органи, а не от самото количествен растеж.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Стреми се да отговори на нуждите на конкурентна професионална пазар, предлагайки солидна теоретична основа с молба към ежедневна реалност на предприятия за глобалното раз ... [+]

Стреми се да отговори на нуждите на конкурентна професионална пазар, предлагайки солидна теоретична основа с молба към ежедневна реалност на предприятия за глобалното развитие на администратор.

Област Practice Тя е съставена от много различни видове бизнес, от традиционните индустрии и финансовия сектор, търговски фирми, предоставянето на услуги за публичния сектор.

Диференциал Курсът на директорите има традиция на 47 години, формиране на учениците до Сорокаба и региона от 1966. В момента в хода с най-голям брой ученици от Uniso, а също и в региона, тя има повече от 1800 студенти и преподаватели с висока квалификация с 72% от Masters и доктори на персонала, доста над минималните изисквания на ОИК. В допълнение към задължителния стаж, ще имат възможност да се развиват и да живеят социално дизайн на героите, чрез действия в подкрепа на неправителствени организации или лица. ... [-]
Бразилия Сорокаба
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Universidade de Sorocaba (UNISO)

В съобщението на курс, специалност Реклама, има за цел да обучава специалисти и изследователи, които да действат по начин, трансформиращ в няколко съвременни комуникацион ... [+]

В съобщението на курс, специалност Реклама, има за цел да обучава специалисти и изследователи, които да действат по начин, трансформиращ в няколко съвременни комуникационни сценарии, готови да проектират, произвеждат и изпълнява рекламни кампании и комуникационни проекти за насърчаване на разработването и образ продукти и услуги.

Област Practice Professional в Рекламни е обучен и стимулира както от академичната кариера като изследовател и преподавател, както и за работата в различни области на пазарна рекламна работа, като например: Service, планиране, изследвания, Media, Creative и производство. Рекламата може да действа и в секторите, маркетингови комуникации на индустриалните организации, търговски, предоставянето на услуги и в медиите, както и да действат в различни цифрови комуникационни системи, като Digital TV, Web, мобилна система и мобилни системи излъчва комуникация. ... [-]
Бразилия Сорокаба
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
8 - 12 семестри
Кампус
Научете повече на английски